Pak ze nejsi vtipnej.
NANDO by sa neuhol v tej zatáčke a Max by ho zničil. Predsedens je taký, že musí dostať DSQ z WDC podľa schumachera.
Alonso by lehoulince zakličkoval, nabídl by vnitřek a pak mu ho sebral. Rozhodovalo by se u zeleného stolu
Chlap může mít děti klidne v 50
No a titul by mel Nando, dyt to pisu. Max bejt v pozici Lewise, tak ten souboj na trati neprohraje. Stuj co stuj.
Znamená, mimo jiné funkce jsi omezen minimálně 15 znaky Habitual je garance respektu, vědomostí, oblíbenosti a uznání. Taky to nelze získat jen tak
Tak Alonso tým pádom ešte neplánuje skončiť ani za 10 rokov
klasika alibismus, asi chodi naozaj na forum
mas aj plaketu na stene?
Tak tak. Ani Hamilton by Abu Dhabi neprehral, keby si tu zakrutu postrazi. Na rovinke by ho sice Max so slipstreamom asi dobehol, ale Lewis by si postrazil stopu (tak ako si ju na druhej rovinke postrazil Max). Neviem sice ako by restart zvladol Alonso proti Maxovi, ale pravda je, ze Hamilton nezvladol asi ani jeden v tej sezone. Vseobecne Max ma perfektne restarty - ak utoci, tak vacsinou chyti toho pred sebou a ak je prvy, tak vacsinou druhemu hned pri restarte ujde.
Ja hovorím, že FIAT bol Eisele alebo Hogr
Neobhajuju Hamiltona, taky mě vadí spousta věcí na něm. Jen ho srovnávám s Alonsem a z toho vychází po všech stránkách mnohem lépe.
Nelže, nepodvádí a je rovný.
Navíc má nadhled, čímž mě mile překvapil.
Čau
Fiat si byl ty přece
FIAT neboli Ferrari F14T
Asi ťažko. Keď som sa s FIATOM hádal sám. A FIAT kritizoval všetko aj Ferrari
No trošku ho to sebralo, to je vidět, ale že by se skorem rozplakal? To né.
To je vaše motto, já žiju jinak.
Ty chodis toxikovat na online forum no, dobrej život