Alonso o problémoch Aston Martinu: My dokážeme veci napraviť rýchlejšie ako ostatní | Magazín F1 - F1online.sk

Řeknu to takhle, Vettel je nepochybně z jezdců, kteří potřebují, aby jim auto opravdu sedlo, a při přípravě je hodně pečlivý. Nepochybně byla jeho zpětná vazba cenná. Nedá se to ale brát absolutně, doba se změnila a na vývoji se podílí čím dál tím víc technika a kromě toho simulátoroví jezdci, je to myslím hodně kolektivní dílo. Takže jsem sice Sebfan, ale i tak mi to jako vysvětlení moc nestačí.

jo ja to tiez nemyslim tak, ze iba jazdec je ten faktor pri vyvoji, ako aj pises, mi pride, ze posledne roky (ery?) sa ten feedback jazdca samotneho vytraca, a supluju to prave simulacie, a takisto simulatorovi jazdci, ostatne nemusime chodit daleko, minulu VC v redbulle dakovali myslim Buemimu, za to, ze do noci jazdil na sime aby Maxovi pomohol nastavit auto na nedelu …

jak sa snazim, tak ten prepad astonu mi nejde do palice … mozno faktor veterny tunel mercedesu, ale predsa sa im minuly rok darilo a tunel bol ten isty, plus spravne tvoj poznatok s Toyota tunelom v McL … blbe, ze monaco nam toho moc neukaze, plus ak by zaprsalo, tak to bude zase vsetko inak

Říká se, že správný obrázek dá Španělsko, tak uvidíme za měsíc tam!

Já píšu, že za to může Mercedes? Já píšu, že Mercedes má úplně stejný problémy, jestli sis nevšiml za ty tři roky

Jo, že jich AM od 2020 do 2022 měl těch pódií :joy:

naposledy ked Alonso radil Strollovi ako prestavit brake balance tak ho to poslalo mimo trat… Takze teraz Stroll testuje nastavenia pre Alonsa? To aby sa na konci sezony tesili z desiateho miesta.

to asi realne neni, ale to, ze prognózy astonu pre monaco su vypadnutie uz v Q2, to nevesti nic dobre

sranda by bola, keby sa mercedes vysvihol nejako zazrakom pred aston, to by alonsove vyjadrenie ohladom podpisu mercedesu nabralo uplne iny spad :smiley: kedze tvrdil, ze merc je za nimi tak ho to nezaujima

Sak nemal, len Fallows s Vettelom postavili slusny zaklad do dalsej sezony, ktory Alonso stihol za pol sezony rozbit na padrt

1 Like

Zaberte a dejte to dohromady, moc optimista na rychlou nápravu nejsem ale v rozumné kroky zase kupředu věřím, takže fandíme :green_heart:

1 Like

Aha, takže Mercedes upadl, protože odešel VB? Nebo co to je za logiku?

1 Like

Nevěřím, že Monako bude dobrý, myslím si, že v Q vypadnou už ve druhé části a tím končí víkend

Budou používat staré přední křídlo.

Ale nové zadní na nejvyšší přítlak

1 Like

No, proto bych ještě počkal jak jim to pofrčí. Třeba překvapí, dávám jim ohledně Q3 tak 50/50 :smile:

1 Like

Nehledej něco, co je na padrť…

1 Like

No jasne ze to nepriamo tvrdis. odvolavas sa na tunek mercedesu, co to asi tak znamena teda v pripade ze sa bavime o aston martine… LOL!