Ani práce ■■■■■ metače ti nejde, takhle ukazuješ svojí blbost ![]()
Ferdovi nejde o fakta, on nesnáší Alonsa a skrze to si bude klidně vymýšlet a lhát. Ferda nemá páteř ani sebereflexi, takže vůbec nerozumí tomu, že lhaní je něco negativního. Halvně, že má furt na koho nadávat nebo do někoho kope
Myslíš toho Strolla, kterého musí jeho táta násilím dokopat až do vozu, aby jel?
Co můžeš očekávat od jezdce, který závodí s odporem?
Jo, je dobře že jsme na něj poslali Flávia
![]()
Nebyl náhodou Buemi z F1 vyhozený jako neperspektívní?
Z RedBullu, a nebyl to Buemi, ale Gasly ![]()
Na Alonsovi mě mrzí jedna věc. Přes 10 let je v průměrných a podprůměrných týmech.
Furt se o něm říká, že je génius, ale nejde to prodat do top týmu.
Ale takhle se o něm zase může říkat: “Jo kdyby bylo, to by bylo..”
Verstappena taky nevzali do Mercedesu, aby se Ham nemusel bát druhého pilota v teamu. Ta politika je tam dlouho a ty to víš. Majkla z Ferrari vyhodili a místo toho, aby dostal nabídku jinam, tak skončil.
Nepsal jsi náhodou, že byl Alo z tě posádky nejpomalejší? Pochybuju, že máš ADHD, že bys neudržel myšlenku déle, než 5 vteřin, to se zas kroutíš jen jak had, když neumíš uznat jaké nesmysly tu píšeš
Však Alonsa mohli vzít do Mercedesu, když nikoho neměli.
Mohl jít místo Sainze do Ferrari.
Mohl jít místo Piastriho do McLarenu.
Mohl jít místo Hadjara do RedBullu.
Místo bylo, chuť bojovat nebyla. Radši se bude vozit vedle Strolla a porážet ho 40-0.
S Buemim to v RB ani nezkusili.
Bodejť by ano, když jeho nejlepší pozice v poháru jezdců bylo patnácte místo.
Mohl, ale za jakých podmínek. Puffe nedělej tu Rajchla, stačí, že ho tu dělá Ferda
Jak za jakých podmínek?
V McLarenu, Mercedesu, Ferrari mají oba jezdci stejné právo a podporu na titul.
Vedle Verstappena ne, ale věřím tomu, že kdyby tam byl Alonso, tak by to měli taky 50/50.
Vola sa ro zavodenie Ferdo a odclenuje to pretekarov od soferov, ale je jasne, ze ty ako dlhorocny majitel Felicie pre to nemas pochopenie. ![]()
Lol Puffe, jsem ti teď psal ať tu neděláš Rajchla a ty to ještě prohlubuješ
Náhodou moje Felicia jezdila nádherných tachometrových 150. Ale byla to dvoukarburátorová verze.
Však mi vysvětli, co jsi myslel tím: “Za jakých podmínek.”
Jakože kdyby šel do Mercedesu, Ferrari, McLarenu nebo RB, tak by neměl support?
Nechápu.
Jak říkám. Pro něho je více komfortní sedět vedle Strolla, a naříkat, že kdyby měl auto, tak by všechny porazil. Protože místo by se našlo. Alonso je lepší než Piastri, Antonelli, Hadjar, Leclerc..
Puffe už tam nepiš ten román. Moc dobře víš, jaký je rozložení v těch týmech, ale já narážel na jiný podmínky smlouvy, třeba její délka a opce na prodloužení.
Aha. Já myslel, že chtěl nějaký úspěch.
Pokud to dělá už jenom pro peníze, tak je Aston správná adresa.