Protihráč se závěru hry nedožil?
Tak za tebe Ferdo frčely ještě korespondenční šachy ne? Nedal si nahodou ten šustr mat někomu třemi tahy za 2 týdny?
Koresponďáky frčely plným proudem. Profíci si možná posílali i telegramy.
Některé hry se možná skutečně hrály roky.
Kdo ví jestli se nějaké takové dokumentace dochovaly, protože čísla a písmenka dědice asi moc nenadchly a koresponďáky nejspíše skončily v koši.
Mat rošadou pěkný. Carlsen jednou dostal mat “en passant” tahem.
Ale mně se asi nejvíc líbí 9 “pre-moved” tahů od Hikyho online. Jo ta pozice je jasně vyhraná, ale je docela šílený, jak rychle tohle vidí dopředu. Takovýho člověka vlastně nemužeš dostat ani pod časovou tíseň pomalu.
…btw.: už tam pomalu žhav zimní sezonu.
Na tu sa velmi tesim, Lara Gut, ktorej fandim uz vyse desat rokov, ide svoju poslednu, tak si ju este poslednykrat uzijem.
Myslím, že těch zavodnic letošní sezonu ukončí karieru víc. Gut to sama řekla už?
Podle mě skončí i Brignone.
134 dní do Olympiady, Cortina dʼAmpezzo.
to len na tomto fóre sa dokáže riešiť taká banalita… aj ak by si Alonso prdol v monoposte… tak sa to tu rieši vo velkom… lebo je to Alonso… neviem prečo tak veľa ľudom práve na tomto fóre leží ten človek v žalúdku…
zareagoval na Piastriho, stane sa… ospravedlnil sa teamu… ideme dalej… ludia by riešili hocičo ak ide o Alonsa… a len znegovať zdissovať a vysmiať… choré
Myslim, že to ve skutečnosti ukazuje jaká nuda ten zavod byl.
Ano, Gut to uz oficialne oznamila.
U Brignone sa obavam, ze uz neodjazdi ani tuto sezonu. Neviem, ci si zachytil, ale v aprili na talianskom sampionate utrpela dvojitu zlomeninu nohy, takze je nejasne, ci bude na olympiade.
Spinelesssheep sem dával cca 4 dni dozadu príspevok ohľadom Brignone.
To video už zmizelo, tady je ještě jednou.
Podle mě se vrátí, ale jak říká na konci videa - po tom zranění už to nikdy nebude to samé, biologicky to není možné.
Ale nechat si ujít domácí olympiádu? No way.
Tak šachy jsou už i ve Ferrari.
Honzíku hneď takto zrána nemôžeš bezomňa byť?
Veď počkaj, ty si za pár dní zvolíš Babiša.
Však Jos je čistej levičák, takže s tímto bude spoko.
A ještě tu psal, jak politika nemá na lidi dopady, ten by měl vrátit i ten koupenej titul
dejte to pryč mne se z toho delá mdlo