Alonso o chybe na štarte: Niekedy zareagujete na pohyb pred vami | Magazín F1 - F1online.sk

Protihráč se závěru hry nedožil? :grin:

2 Likes

Tak za tebe Ferdo frčely ještě korespondenční šachy ne? Nedal si nahodou ten šustr mat někomu třemi tahy za 2 týdny? :sweat_smile:

1 Like

Koresponďáky frčely plným proudem. Profíci si možná posílali i telegramy.
Některé hry se možná skutečně hrály roky.
Kdo ví jestli se nějaké takové dokumentace dochovaly, protože čísla a písmenka dědice asi moc nenadchly a koresponďáky nejspíše skončily v koši.

Za mna je bezkonkurencne najlepsi mat tento.

1 Like

Mat rošadou pěkný. :smiley: Carlsen jednou dostal mat “en passant” tahem.
Ale mně se asi nejvíc líbí 9 “pre-moved” tahů od Hikyho online. Jo ta pozice je jasně vyhraná, ale je docela šílený, jak rychle tohle vidí dopředu. Takovýho člověka vlastně nemužeš dostat ani pod časovou tíseň pomalu. :upside_down_face: :face_with_spiral_eyes:

…btw.: už tam pomalu žhav zimní sezonu. :sweat_smile:

Na tu sa velmi tesim, Lara Gut, ktorej fandim uz vyse desat rokov, ide svoju poslednu, tak si ju este poslednykrat uzijem. :wink:

1 Like

Myslím, že těch zavodnic letošní sezonu ukončí karieru víc. Gut to sama řekla už?
Podle mě skončí i Brignone.

134 dní do Olympiady, Cortina dʼAmpezzo. :100:

1 Like

to len na tomto fóre sa dokáže riešiť taká banalita… aj ak by si Alonso prdol v monoposte… tak sa to tu rieši vo velkom… lebo je to Alonso… neviem prečo tak veľa ľudom práve na tomto fóre leží ten človek v žalúdku…

zareagoval na Piastriho, stane sa… ospravedlnil sa teamu… ideme dalej… ludia by riešili hocičo ak ide o Alonsa… a len znegovať zdissovať a vysmiať… choré

3 Likes

Myslim, že to ve skutečnosti ukazuje jaká nuda ten zavod byl.

2 Likes

Ano, Gut to uz oficialne oznamila.

U Brignone sa obavam, ze uz neodjazdi ani tuto sezonu. Neviem, ci si zachytil, ale v aprili na talianskom sampionate utrpela dvojitu zlomeninu nohy, takze je nejasne, ci bude na olympiade.

1 Like

Spinelesssheep sem dával cca 4 dni dozadu príspevok ohľadom Brignone.

1 Like

@Explorer @Unleash_the_lion

To video už zmizelo, tady je ještě jednou.

Podle mě se vrátí, ale jak říká na konci videa - po tom zranění už to nikdy nebude to samé, biologicky to není možné.
Ale nechat si ujít domácí olympiádu? No way. :muscle:

1 Like

Tak šachy jsou už i ve Ferrari.

1 Like

Dobře to Jos volil a ještě tu vynáší Fica do nebes, ten borec prostě ví na koho vsadit

2 Likes

Honzíku hneď takto zrána nemôžeš bezomňa byť? :grin:

Veď počkaj, ty si za pár dní zvolíš Babiša.

Však Jos je čistej levičák, takže s tímto bude spoko.

1 Like

A ještě tu psal, jak politika nemá na lidi dopady, ten by měl vrátit i ten koupenej titul :grinning:

1 Like

dejte to pryč mne se z toho delá mdlo

3 Likes