Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

On se takhle provařil? :smile:

1 Like

Pouzi na nich Verstappen test so Saudskou Arabiou 2021, ci aj tam to bola sikovnost a genialita Maxa alebo tam budu prskat, ze Max je haj.zel, pritom tam to mohol Hamilton cakat, kedze mu mal vratit poziciu a bolo to uprostred rovinky a nie pred zakrutou a Max spomaloval dost dlho na to, aby ho Hamilton obisiel, ale ten nechcel. :smiley:

Se nech překvapit

Vzhledem k tomu, že neví, jaký je rozdíl mezi pečením a vařením, tak to nepřekvapuje :smiley:

1 Like

Jenže ono to už nepřekvapuje :frowning:

1 Like

Klamat sa da aj bez dostatku mozgovych buniek, ale to si tu potom za Hogra, na smiech celemu foru. :clown_face:

Jestli máš problém s podvraťáky, tak proč jim tak fanaticky fandíš?

Dneska už na tu zábavu nemám čas, snad do pátku vymyslí nějaký lepší útok, tohle je nuda.

No tobě už tady nikdo nemuže věřit ani slovo. Propálil ses dokonale. Ty blitky co si tu na nás naházel z druhého učtu, to ti přijde normální? Psychopate.

1 Like

Nie je raceweek, maju cas do dalsieho piatku. Ale ked nemas spominane mozgove bunky, tak cas nehra rolu. :sweat_smile:

Myslím, že to máš v hlavě zase pomotané, Airobot útočí na Alonsa, myslím že vy ho vůbec nezajímáte.

Je mi z tebe na blití. :nauseated_face:
Nazdar.

1 Like

Jsem nečekal, že má tolik fandů.

6, slovy šest :smiley:

Používej jen jeden účet, nebuď zbabělec.

Ale dobrá anketa. Zjistilo se, že 3 lidi zde jsou ještě v pořádku. :smiley:

2 Likes

Na takové hodnocení jsi zaujatý svou účastí :smile:

Ok, bude fér, když uděláš anketu, jestli jsem airobot.
Pokud si to bude myslet víc jak čtyři účty, nebudu sem chodit.

Jestli si to přeješ.

Je Triper airobot?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

Snad není. To by mě hrozně zklamalo kdyby byl.
Dávám ne.

1 Like