Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Anonymní.

Fandíte Verstappenovi?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

fandim celej F1 (eisele voice)

Byla penalizace Alonsa správná?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

Neveřejný ankety jsou zlo.

1 Like

No vzhledem k tomu, jak moc jsi se dal na konspirace, tak za tím určitě něco bude.
Jen nevím na kterou stranu spadáš? Může za to Rusko a nebo spíš CIA? :thinking: :grin:

@PUFF tak to si přehnal …

ja fandim vsetkym pilotom. Dokonca aj Strollovi, ze si ide za svojim snom aj ked je vsetkym za blbca.

1 Like

Eisele dostal za Australii dobrou sodu na twitteru i IG

Ještě jsem si pro jistotu dal do vyhledávání slovo Triper, abych náhodou o něco nepřišel a dost mě pobavilo, že @HellHogr slovo Triper napsal ve svých příspěvcích 88x, určitě jsem nečetl ani polovinu :thinking:.
Ale nejvíce nejzábavnější je, že “Triper” píšeš ještě častěji, než “dickpics”, to musí být láska Hogříku…
Takže příště mě označuj, prosím :wink:.

6 Likes

Jsi na špatným účtě, to s dickpics si uz psal na druhým účtě.
Jinak co je mých 88x Truperů oproti tvym 478 reakci na Hogra :slightly_smiling_face:

2 Likes

:clap:

2 Likes

@Triper však píšu, už se zas zapomněl přelogovat. Ani neví, že ty IP adresy bota a Tripera se shodují, strašná náhoda :joy:

2 Likes

Myslím že je to jasný no. :slight_smile:

2 Likes

Ano, zcela jistě se shodují tak, jako se shodují IP adresy vás tří.
Musíte si to víc promyslet, s lhaním je to podobně jako s alkoholem, je to jenom pro lidi, co maj dostatek mozkových buněk.

2 Likes

Jinak sám si mě zmínil v 30 příspěvcích, které nebyla přijímá reakce na mne, to je námluva od tebe?

again, přesně tohle jsi psal na svém druhém účtě …

Ty jich nemáš ani tolik aby sis pohlídal přepínání dvou účtů.

1 Like

Tak zase v pátek, zatím si domluvte lepší taktiku.

Do té doby budeš psát z druhého účtu?

1 Like

Smutné vidět s kým máme tu čest. S jakým podvraťákem.

1 Like