Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Tys tu zase několik dní nebyl, viď?

Ono je trochu rozdíl udělit pentli, s důkazem, než si pentle vymýšlet.
V tomto případě dávám FIA za pravdu, ale kdyby se snažila Alonsa pentlit ze msty, tak bych s FIA samozřejmě hlasitě nesouhlasil.

Dávej, spousta lidí to za pravdu nemá a nepentlili by.

1 Like

Raději se budu držet svého úsudku, než hlasu davu.

Tak to předpokládám děláme všichni.

image

1 Like

Proč myslíš, že by tyhle ankety měly ovlivnit můj úsudek?

Proč myslíš, že ho tím chci ovlivnit? :smiley:

To netuším. Třeba více věříš davům, než odborníkům. :wink:

Tohle trestat je dalším hřebíčkem do rakve tohoto sportu. Naprostý BS. To zkoušejí asi tu AI, první generace.

1 Like

To bych tím tady nestrávil tolik času dneska. Věřím tomu, co jsem si o tom zjistil a co jsem měl možnost vidět.
Jinak 5700 lidí už je slušný vzorek. Ty ankety jsou jen pro info, že to tak vidí drtivá většina lidí.

1 Like

Russell zaregoval vcas, chcel za za neho zavesit a usiel mu predok. Trest je hlupost.

4 Likes

Číslo je to sice velké, ale taky se musí vzít v úvahu kdo hlasoval. Mnoha lidem je to zcela u dupy a především hlasovali příznivci Alonsa. Je to stejné jako ankety, které si tady dáváme sami. Většina lidí je zcela přehlíží.

Vidíš a přesto to nestačilo.

takto sa spytam, dostal by trest keby sa Russell nevysypal do strku? Tam najdes odpoved nato ci trest mal byt alebo nie.

1 Like

Jasně, ale taky se najdou u Alonsa tací, kteří k němu mají vztah jako ty… :smiley:
Tam neprojde vubec nic.

2 Likes

Nejspíše by záleželo na tom jestli by někdo podal protest. Třeba by stačilo upozornit vysílačkou, že na nebezpečné jednání Alonsa.

To bych nebral jako relevantní. Plno lidí tomu nerozumí… a kolikrát ani ti, kteří to sledují léta. :smiley:

V tom nemáš pravdu. Třeba jsem uznal, že v 22 byl Alo lepší než Ocon. @Situs potvrdí.

1 Like

Tak to jsem od tebe nikdy neslyšel :smile:

… ne, tohle ti zrovna vskutku ulétlo

Pokud chcete znát letošní rozhřešení ode mě, tak byl na dráze znatelně lepší Alonso.

1 Like

Však jo, já taky netvrdím, že je to vraždění v Gaze. Prostě anketa. :upside_down_face: :sweat_smile: