Tys tu zase několik dní nebyl, viď?
Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk
Ono je trochu rozdíl udělit pentli, s důkazem, než si pentle vymýšlet.
V tomto případě dávám FIA za pravdu, ale kdyby se snažila Alonsa pentlit ze msty, tak bych s FIA samozřejmě hlasitě nesouhlasil.
Dávej, spousta lidí to za pravdu nemá a nepentlili by.
Raději se budu držet svého úsudku, než hlasu davu.
Proč myslíš, že by tyhle ankety měly ovlivnit můj úsudek?
Proč myslíš, že ho tím chci ovlivnit?
To netuším. Třeba více věříš davům, než odborníkům.
Tohle trestat je dalším hřebíčkem do rakve tohoto sportu. Naprostý BS. To zkoušejí asi tu AI, první generace.
To bych tím tady nestrávil tolik času dneska. Věřím tomu, co jsem si o tom zjistil a co jsem měl možnost vidět.
Jinak 5700 lidí už je slušný vzorek. Ty ankety jsou jen pro info, že to tak vidí drtivá většina lidí.
Russell zaregoval vcas, chcel za za neho zavesit a usiel mu predok. Trest je hlupost.
Číslo je to sice velké, ale taky se musí vzít v úvahu kdo hlasoval. Mnoha lidem je to zcela u dupy a především hlasovali příznivci Alonsa. Je to stejné jako ankety, které si tady dáváme sami. Většina lidí je zcela přehlíží.
Vidíš a přesto to nestačilo.
takto sa spytam, dostal by trest keby sa Russell nevysypal do strku? Tam najdes odpoved nato ci trest mal byt alebo nie.
Jasně, ale taky se najdou u Alonsa tací, kteří k němu mají vztah jako ty…
Tam neprojde vubec nic.
Nejspíše by záleželo na tom jestli by někdo podal protest. Třeba by stačilo upozornit vysílačkou, že na nebezpečné jednání Alonsa.
To bych nebral jako relevantní. Plno lidí tomu nerozumí… a kolikrát ani ti, kteří to sledují léta.
Tak to jsem od tebe nikdy neslyšel
… ne, tohle ti zrovna vskutku ulétlo
Pokud chcete znát letošní rozhřešení ode mě, tak byl na dráze znatelně lepší Alonso.
Však jo, já taky netvrdím, že je to vraždění v Gaze. Prostě anketa.