Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Četl jsem nějaký analýzy ohledně změny jezdců.
Docela bych tomu věřil.

2025:
Ferrari - Hamilton, Leclerc
Mercedes - Russell, Verstappen
RedBull - Alonso, Sainz
Aston - Tsunoda, Stroll. Stroll je mazánek a Tsunoda kvůli Hondě.

Newey do Ferrari, Horner konec a Verstappen má podmínku, že by šel do Meďoura jedině s Helmutem.

Peréz do Audi na zvýšení prodejů v latinské americe a do dvojice s Hulkem, protože prý budou potřeboval zkušené jezdce na stabilitu a směr fungování.

2 Likes

No, 50% je už teď jistých :smiley: Maxovým fandům by se sice zhroutil svět, ale pojďme do toho :shushing_face:

1 Like

Sainz v týhle formě s Alonsem by byla ted hodně silná dvojice. Rozhodně silnější než Verstappen Perez. Zajimavy docela. Navíc by to vyšlo levnějc nejspíš. :thinking:

Alofans by se v RB zhroutil svět víc :stuck_out_tongue:

Russell jel rychlostí přes 230km/h. Za vteřinu ujel 63 metrů.
Alonso zpomalil o 40km/h.
Nemusíš počítat, abys sis udělal obrázek do jakých problémů Alonso svým vybržděním Russela dostal. Výsledek jsme viděli všichni.

Sainz půjde do Mercedesu.

Ano, Russell jel rychlostí přes 230km/h. Za vteřinu ujel 63 metrů.
Alonso zpomalil o 40km/h, jel tedy 190 km/h, za vteřinu tedy ujel asi 53m
Rozdíl mezi nimi kdy zvolnil byl přes 0,5s, to při rychlosti 230km/h znamená asi 32m
Čili pokud se Russell začal přibližovat Alonsovi rychlostí 10m/s, tak u něj byl za více než 3s. To odpovídá asi tomu videu co tu je, a potvrzuje to že ten trest byl vtip.

2 Likes

:ok_hand: a som rad ze si spomenul aj windsora ze ma dobre názory :sunglasses:

Jelikož se jedná už o příští rok, co Sainz do Astonu ke Strollovi, a Tzunoda RedBull k Alonsovi :open_mouth:

Určitě, tak 95% shoda :handshake:

Predpokladam ze tych 5% nezhody sa bude tykat verstappena? :joy:

Určitě ne, já proti Maxovi skoro nic nemám.

1 Like

Reakční doba člověka je 0,25 s. Než na podnět zaberou svaly a technika, tak už je pozdě, ale to už jsem tady psal.
Prostě trest byl zcela zasloužený.

Za 0,25s byl blíže o 2,5m, zbývá stále 29m. Vždyť to vidíme v tom videu. Alonso nezastavil na místě, Russell měl na reakci v pohodě přes 2s, to by zvládla i tvoje starší kamarádka, natož aktivní jezdec F1. Prostě srážka nehrozila, vybrždění nebylo, jen špinavý vzduch nezachutnal.

Ale však on na to zareagoval, žádný pozdě, to by do sebe museli vrazit. Tohle na vybrždění prostě neuhraješ. Tady jde o to, že na to měl zareagovat lépe a lepe to projet, jemu to uklouzlo za Alonsem.

Jediné zasloužené tresty jsou pro Gaslyho, který už davno měl dostat stopku na závod

Já nic uhrávat nemusím. Tuhle hru už FIA vyřešila.

Teď se pro změnu může FIA vozit po Alonsovi. Svým přístupem si u FIA očko neudělal.

Hele kluci, když píšete ty vaše provokace, tak mě příště alespoň označte.
Já si to tady moc nepočítám, takže o to asi často přijdu a to potom pro vás ztrácí smysl.
Takže se snažte se být vic efektivní.

Jo penalizace byla udělena a přijata, ale drtivá většina lidí je na straně Alonsa. To že někdo s rozhodnutím nesouhlasí je celkem normální. Myslím, že ty jsi taky neobhajoval komisaře, když Gasly dostaval pencle. Z mojí strany už k tomu nemám moc co dál psát, protože by to bylo stále dokola.