Alonso nestráca nádej a dúfa, že tímu sa podarí niečo podobné ako McLarenu v roku 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Aké veľké pokroky môžu tímy reálne urobiť v roku 2026? Vieme, že vývoj bude v tejto sezóne kľúčový, ale dokázal by obrátiť poradie naruby? Aj keď to málokto očakáva, Fernando Alonso presne v to dúfa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231394/alonso-nestraca-nadej-a-dufa-ze-timu-sa-podari-nieco-podobne-ako-mclarenu-v-roku-2023

Jenže si Alonso neuvědomuje, že než McLaren získal titul, tak uběhlo osm roků a v týmu 2x proběhla změna vlastnictví. Navíc tým taky 2x změnil motory, takže než Aston získá titul, tak už tam Alonso nebude a nejspíše i tým bude v jiných rukou.

Takže to má zabalit? Nebo být zahořklej, negativní, a prskat všude okolo? Tak už si vyber ty nekonečnej žlučaři :face_with_hand_over_mouth:

1 lajk

Zatím to tak Alonso udělal vždy, takže se dočkáš stejných Alonsových výlevů i v Astonu.

…a tebe štve že to ještě teda nedělá? :face_with_hand_over_mouth: No jo, u Alonsa vždy nespokojen, já vím :wink:

1 lajk

Mě něco štve? Copak stále nevidíš, jak se šťastným a nadšeným Alonsem neskonale bavím? :hugs:

Zapšklej páprda co si vymýšlí články, co tam máš dál?

1 lajk

Ferda po Číně “Alo zase hází ručníky”, Ferda teď “Alo si neuvědomuje, že náprava bude trvat dlouho, neměl by se snažit”

1 lajk

Vidím, že ani spánek Ti kousek rozumu nepřidal.
A to se říká, že ráno je moudřejší večera.

Pouze čekám na ty tvoje vymyšlené články a další nesmysly a jako třešnička na dortu kroucení z tvých tvrzení.

1 lajk

Jo, nesedí mu to, ale to se stává když je jeho cílem kopat za každou cenu a za každých podmínek :laughing:

1 lajk

Tak narodil se mu potomek, tak je v pohodě a špatnou formou Hondy se nenechá semlít. Seber se trochu Ferdo.

1 lajk
1 lajk

Tak Honda má se svým motorem 30kg nadváhu a v hybridním ústrojí má ztrátu 67 koní, hoď mi provaz :distorted_face:

obrazek

a Ferda sse to snaží zase házet na AM a Adriana

1 lajk

Doslova traktor a k tomu baterky do mobilu :woozy_face:

1 lajk

A z toho má 45 kilo navíc zpevnění vlastní převodovky, která se jim trhala už po dvou kolech v prvních testech.

V Astonu dělají všechno ajťáci. Na každý výrobek musí dát deset záplat, aby byl alespoň trochu použitelný a pak to tak dopadá. :squinting_face_with_tongue: