Fernando Alonso na predsezónnych testoch pobavil Formulu 1 vyjadrením, že jazdiť v súčasných autách zvládne aj kuchár z motorhomu. Vtedy to vyznelo ako žart, no ukázalo sa, že mal k realite bližšie, než sme si vtedy azda chceli pripustiť. Efjednotka totiž úspešne vykastrovala aj ďalší populárny okruh.
Suzuka byla jedna z tratí, záměrně používám minulý čas, které prověřily pilota, ale teď už to zjevně neplatí. Popravdě řečeno, nároky na pilota se v klíčových ohledech snižují. Nahrazují je oblasti, které navíc snadno a lépe zvládne softwarová úprava, ať už ji někdo označí za AI nebo pouze za inteligentní algoritmus. Díval jsem se na F1 i v době super dominance Mercedesu, kterému jsem nefandil, ale toto je takový debakl, že můj zájem prostě ochabuje. Na závod se zítra podívám, ale bude to jen doplněk dne, ne něco, na co by se člověk těšil (protože formule). Alonso má pravdu, Verstappen má pravdu, ale myslím, že kromě pilotů Mercedesu panuje v tomto ohledu shoda.
A protože je to algoritmická jízda, prorokuji, že Russellovi budou jeho zkušenosti k ničemu a ten titul může dovézt i Antonelli. Tady v zásadě stačí základní obsluha auta. Zaniká rozdíl mezi piloty, mezi těmi, kteří zvládnou technicky náročné pasáže za jedna, a těmi, kteří ne. Verstappen má v tomto smůlu, k Leclercovi můžou bez obav posadit Bearmana (kterému jinak talent nechybí) a Russell fakticky nebude mít “edge” vůči Antonellimu, kterému stačí v tom autě nehysterčit. Jejich šance vidím padesát na padesát, tedy pokud Antonelli nebude hysterčit.
Nevím, jestli je Russell dost inteligentní na to, aby si tento důsledek dnešní karikatury F1 uvědomil, ale napíšu to takto, pokud donutíte Williama Faulknera (nechme bokem, že je mrtvý) a dejme tomu Samanthu Shannonovou psát přes software tvůrčího psaní, pak se nebetyčný rozdíl mezi Faulknerem a zcela průměrnou žánrovou autorkou neprojeví anebo ne v dostatečné míře.