Kimoa byla prodána americké skupině Revolution Brands v srpnu 2021 kvůli ztrátám ve výši 3 milionů EUR. Alonso nadále slouží jako ambasador značky.
Viz. Wikipedia
Jsi mamlas bez rozumu, znalostí a navíc neumíš česky.
Kimoa byla prodána americké skupině Revolution Brands v srpnu 2021 kvůli ztrátám ve výši 3 milionů EUR. Alonso nadále slouží jako ambasador značky.
Viz. Wikipedia
Jsi mamlas bez rozumu, znalostí a navíc neumíš česky.
No jo, tady pan dlužník neumí ani hledat relevantní zdroje:
News of the sale was given by Kimoa’s new US proprietor at the end of August, as reported in Spanish business newspaper Cinco Días. The latter also stated that Revolution Brands owns, as a result of this operation - the value of which was not disclosed - a 75% stake in Kimoa. The remaining 25% is still held by Fernando Alonso, who will continue to serve as ambassador for the brand.
Dnes a denně potvrzuješ svoji hloupost.
Buď vůbec nevíš co píšeš, nebo text nechápeš, nebo máš nějakou další poruchu mimo dyslexii, kterou denně předvádíš.
Prosím už nereaguj, bolí z toho oči a hlava.
Já končím, je to hluboce pod úroveň.
Tak to je všem jasné, že je to nad tvoje schopnosti. Psal si, že to Alonso celé prodal ve ztrátě, já jsem ti napsal, že Alo prodal většinový podíl, ovšem 25% stále drží. Jestli nerozeznáš rozdíl mezi 75 a 100, tak se nedivím, že tu plácáš takove ■■■■■ pokaždé, co tu jsi.
Na 2007 a 2008 asi nemam co povedat.
Asi len tolko, ze to bolo pred 16-17 rokmi.
Neviem ti povedat dovod, ale fandim mu. A ukoncit to s aspon jednym vitazstvom by bolo
A posledne roky prinasa nieco plus do Formuly, do atmosfery okolo. Tesim sa, ze je stale tu.
Něco ti musí na něm imponovat, když mu fandíš, i když k tomu nevidíš žádný důvod.
Ale fandíš srdcem a to je dobré.
moze este zavolat Mickovi.
Proč to dělaj?
Snazia sa opakovat po najlepsom time tejto ery.
Hm… Vyměnil bych se s ní
To ti věřím
… a toho míče jsi si všiml?
To se nestane.
… ale co když jo?
Ty víš, že se to stane
@Situs nějak musí připravit na oznámení podpisu Adriana, jsem zvědavej, jestli přetahnou i Allisona z Mercedesu
Tak nic. Omdlím na pár vteřin a pak to budu muset s Honzou 14 dni vydržet.
… to by Puff konvertoval do Astonu?
To ne.
Kdybych měl na výběr mezi smrtí a Astonem, tam volím smrt.
Honzo nestane.
Kdyžtak ti je mé rameno k dispozici.
Jojo, jako že nebudeš příští rok fandit Hamovi ve Ferrari, že?
Hele Allison šel i do Ferrari, v AM si vydělá víc, bude pracovat s Neweym a Alonsem, za 100 mil i pro něj, proč ne