Alonso je hrdý na tím aj fungujúce vylepšenia, ale pripomína: Chceme titul! | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin sa vracia do boja. Výkony tohto tímu sme od začiatku sezóny zosmiešňovali, ale balík vylepšení, ktorý inžinieri pripravili do Imoly, vykazuje veľký výkonnostný skok. Fernando Alonso a Lance Stroll dostali svoje monoposty do Q3 a španielsky matador sa dokonca umiestnil hneď za kvartetom najlepších na piatom mieste.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/199170/alonso-je-hrdy-na-tim-aj-fungujuce-vylepsenia-ale-pripomina-chceme-titul

Zeby Newey nieco pridal z buducorocneho monopostu tento vikend ??? Zeby bol az tak genialny, ze zrazu Aston skocil do top 10 ? Alebo je to tratou ? Zaujimave…

No, já to čekal v Imole s pomalými zatáčky pro Aston příšerný, vzhledem k tomu je to opravdu dost nadějné. A vůbec, první funkční věc po 2 letech, i když teda vůbec nevíme odezvu v závodě, především se správou pneu. No v každém případě mi po dlouhé době udělali radost :slightly_smiling_face: Snad obrat že už skutečně vědí jak na to.

3 Likes

Verim tomu, ze Aston bude mat sancu na titul. Avsak, urcite nie s Alonsom.

Už zase tě naštval, viď, žlučaři :smile: :sunglasses:

2 Likes

Mna fascinuje ake sme ovce…lebo je Alonso v podpriemernom aute a nekonci posledne roky v top 3 je stary a neschopny atd…keby teraz sadol do ferrari je lepsi ako Hamilton…keby sadol do Red bullu je lepsi ako Tsunoda…stale je to druhy najlepsi jazdec v poli po Verstapenovi a zapamataj si ze ak nahodou Aston bude mat buduci rok dominantne auto tak Alonso ziska titul…

3 Likes

No docela by mě zajimalo jak by to vypadalo kdyby všichni jeli na medium. Musíme fakt zustat nohama na zemi. A v Astonu makat.

1 Like

Jo, toť otázka. Ovšem nutno říci že Alonso měl skvělej čas i v Q1, na softech.

1 Like

To nemyslis vazne :joy: Alonso urcite nie je 2. najlepsi jazdec ani omylom.

Myslí, že Alo poatří mezi dva nejlepší piloty současnosti. Ty se vzpamatuj s tím tvým komplexem

1 Like

Alonso patri akurat tak do dochodku. Ma stastie ze tam je Stroll.

Jj, Alo patří do důchodu a proto dal 5 místo dneska. Se prober

2 Likes

Stroll dneska dobrý. Ale Alonso prodloužil serii bez prohry v Q na 18:0? :thinking: Ty už si ale asi po prvním pokusu v Q3 otevíral šampaňský…🫣 :grinning:

2 Likes

Astony a Alonso krásná práce. Čekal jsem velké zlepšení, ale ne až takové.
Nutno dodat, že to byl opravdu obří upgrade, ale i tak super, super. :+1:

3 Likes

Musím Tě opravit, už je to neuvěřitelných 19:0 :smiley:

2 Likes

Po kvaldě se objímal se synem toho mrtvého fyzioterapeuta se slovy dívá se na nás :+1:

2 Likes

Chudák Stroll. :smiley: Třeba to dá Alo na 21:0 jako to měl s ním celou 2018 Vandoorne.
Vlastně by mě zajimalo jaká je Alonsova nejdelší se.ri.e bez poražky v Q. Asi to bude víc než 21… :thinking:

3 Likes

Alonsův zlatý šroubovák zaúřadoval :+1:

newey: rok 25 riesim len tak pri obede.
strol: nove upgrady? rovnake
alonso: hold my beer

1 Like

1 Like