Alonso hodnotí Verstappenove majstrovské šance: Ak niekto dokáže prekonať deficit auta, tak on | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ty tu budeš ještě lhát, tak to je fakt síla co zase předvádíš. A nemluvě o tom, že tu začínáš urážet národnost, to je fakt nechutný

Edit: jak rychle se dá vyvrátit tvoje lhaní

Ty jsi prostě ubožák, nic víc nikdy nebudeš

1 Like

Ja ti iba prajem :muscle:

A kde tam pise zubaty honza?

Vidíš jakej máš komplex a ještě budeš tupě lhát

1 Like

Pokracuj dalej, mas moju pozornost

Mam te rad Jezku, jsi hodnej kluk. Ale pokud se budes bavit s nekym, kdo neuvazuje a nepise jinak, nez jen aby ublizil, drive ci pozdeji zacnes oplacet stejnou minci.

Za druhe svetove valky byl u spojencu general Harris. Rikalo se mu taky “Bomber Harris”. Mel na starosti rizeni bombardovacich misi spojencu nad Nemeckem. Asi jedinej vrcholnej general spojencu, kterej nedostal nejvyssi vyznamenani. Proste se musel chovat jako Nemci a to se ve slusne spolecnosti neodpousti.

Tady na tomto foru je videt jedna vec. Kdyz se tu stretnes Helhogrem a spol, tak ti zpočátku budou lidi fandit, ale jak to prejde moc na krev, tak uz ne. Uz ti nikdo lajk neda a spis te lidi budou krotit. Ale chlapci kolem Helhogra, tem je to jedno. Ti lajkuji jakoukoliv urazku, podpasovku a zakernost. Tuhle bitvu nemuzes vyhrat. Jen se uspinis.

Jednina moznost je, aby jsi ty i ostatni, je nechali byt. Maji pravo na nazor, at si ho napisou. Jejich invektivy a urazky proste ignoruj. Nereaguj. Obcas ti neco napisou, kdyz nezareagujes, nechaj te za chvili byt. A i kdyz ne, tak co. Jejich urazky o tobe nic nevypovidaji, to je jejich svet.

Tohle foru neni realnej svet, ma to byt prostor pro vyjadreni vlastniho nazoru. Nic jineho v tom neni. Zadna iluzorni vitezstvi, jak si tu nekteri mysli, se tu nepocitaji.

Tady se pocitaji jen tituly mistra světa. :grinning: :wink:

Mej hezky den Jezku a tes se na zavod. Ferrari bude mit super vikend a Charles svým vitezstvim o neco ztmaví Maxovi nadeje na titul. :+1: :grin:

6 Likes

Nejde o to vyhrat, ale zapojit sa :grin:🫡

Diky timur

2 Likes

Ty veríš tomu, že henten mutant sa niekedy rozmnoží?

Nejako ho preceňuješ. :sweat_smile:

Veľmi trefne popísané. :+1:

Si tam zakomponoval aj môj osud na fóre, keď som sa musel prispôsobiť hre po príchode zelenej rakoviny z Česka. :sweat_smile:

1 Like

Taky jsem te mel na mysli.

@Hedgehog . Drzte se kluci a zustante sami sebou, jak nejvic to pujde. :+1:

2 Likes

Jako nechci ti do toho kecat, ale tvůj účet byl vytvořen 9.1.2025. Honza tu je od 2021.

Jak se stane, že účet 2025 se přizpůsobí příchodu účtu z 2021?

To nevadí, že to nevychází, ale hlavně buď sám sebou. :+1:

3 Likes

Trefil jsi jeho mizivou hodnotu IQ. :grinning:

2 Likes

Víš co je naprosto úžasný tady na tom cos napsal? Že ty sám si do mě kopal pár týdnů zpět, v diskuzi, kde jsem nebyl jsi mě označil a kopal do mě. Co je teda tvoje chování?
Je krásný, jak tu stavíš ježka, Jose a spol do role chudáků a obětí, no jen za dnešek tu najdeš 10 příspěvků od Jose, kde mě uráží, u ježka minimálně 4. Najdi mi jakýkoliv příspěvek, který by je “nutil” k tomu se takhle chovat. Nenajdeš. A to je neustále dokola, vy jste si vytvořili svojí bublinu ublíženosti, no zrovna ta vaše bublina tu dělá největší problémy.
Je mi jasný, že nemáš sebereflexi, aby si něco z toho uznal, ale zároveň vím, že bez vázání tu budeš do mě, Spina nebo Situse kopat a u toho psát slohovku, jak je problém na druhé straně.

2 Likes

Je to doslova výsměch tady psát tuhle ubrečenou slohovku člověku, co sem chodí jen řešit jiné uživatele, kopat, nahlašovat, a lhát. Ale tak tiMur hlavně nesnese kritiku jeho stand up komedií, v tu chvili klidně bude obajohovat i STBáka. Hlavně jak tu měl “srdceryvnej” výlev o komunistech. No tak tohle je výsledek. Strašnej šašek. :smiley:

2 Likes

Takže si oficiálne Honzu označil za zelenú rakovinu fóra? :joy: :joy: :joy:

A ako si naivne mysleli, že tento tvoj komentár je horší pre mňa a všetci traja ho olajkovali. Tak toto je trefa. :dart:

Ale vidieť, že ty máš aspoň v hlave narozdiel od tých troch zelených lúzrov. :+1:

Len ťa poopravím, zdá sa mi, že tí traja lúzri sem doliezli ako spráskané psy niekedy počas sezóny 2022, nie v 2021.

@tiMur je uplakanej pokrytec, kterej se očividně cítí dobře v bublině debility

2 Likes

Je dobře, že se směješ své vypatlanosti, každej se ti směje taky :smile:

1 Like

Co na to říct :man_shrugging:…prostě tiMur a jeho bublina.

2 Likes

Napadaju ma tri dobre dovody, preco to Alonso nema rovnako v hlave zrovnane aj v suvislosti s Vettelom a Hamiltonom.

Jos se tu zase postřílít ne jen do nohou, ale rovnou mezi oči a ještě k tomu napíše miliardu smajlů, tiMur ukáže svojí pokrytečnost po 5 minutách po srdcerivném příběhu o tom, jak někoho šikanují, ale vlastně jsou chudáci, i když oni vlastně jsou :smiley:

2 Likes