Alonso hodnotí Verstappenove majstrovské šance: Ak niekto dokáže prekonať deficit auta, tak on | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen v septembri oslávil len svoje 28. narodeniny, no už teraz ho nielen novinári, experti a bývalí jazdci, ale aj jeho súčasní súperi označujú za jedného z najlepších pilotov v histórii kráľovnej motoršportu. Fernando Alonso odkazuje, že ak niekto môže prekonať deficit auta a stiahnuť obrovský náskok jazdcov McLarenu v šampionáte, tak je to práve holandský rýchlik.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216272/alonso-hodnoti-verstappenove-majstrovske-sance-ak-niekto-dokaze-prekonat-deficit-auta-tak-on

Pisu to sem zas a znovu. Tenhle chlapik to ma v hlave srovnane jako malokdo.

V roku 2021 sme však pri Maxovi videli, čo sa môže stať, keď mal o čosi slabšie auto ako Mercedes, no aj tak v Abú Zabí vyhral titul.”

Fernando proste vi. :grinning:

7 Likes

Uz cakam na komentare o Masiho ukradnutom titule, no podme :slight_smile:

6 Likes

Meanwhile, Alo fanboys after reading the post

6 Likes

Where Alzaboys?

Alonso v nadpise, Verstappen v nadpise, a oni nikde.

Žeby ich chytila panika z tohto Fernandovho názoru? :joy: :joy: :joy:

Tak sa snažia hejtvať celý rok a presviedčať nás, že McLaren nemá najlepšie auto, a potom im sám Fernando pichne nožík do chrbta. :hocho:

2 Likes

Přesně to si taky říkám, běžně tu tihle jedinci bez kamarádů spamují u každého článku a najednou nic :joy: :joy:

2 Likes

Co to je tady zas za slet životních trosek co se snaží za ubohou skupinovou šikanu?

Prisiel si zas urazat?

Myslel som ze si lepší nez ti nad tebou

Neklam, to si si nikdy nemyslel. :joy: :joy: :joy:

4 Likes

Maxík a Fernando si dlouhodobě podkuřují.
Krásné duo. Něco jak Ovčáček s Milošem.

Myslel som, ze si lepsi nez ti nad tebou

To si si myslel dobre v tomto pripade. :smiley:

2 Likes

Luiho tunajsie fanynky by s tym ale nesúhlasili :joy:

1 Like

Ja nic urazliveho nepsal Jezku. Jen jsem pochvalil Fernanda. A mimochodem co se tyce jeho inteligence a usudku, tak ho chvalil temer vzdy, i kdyz se to netyka Maxe. :grinning:

A uprime, na tomhle neni ani jedno slovo od Fernanda spatne. Velmi podobny nazor ma vetsina komentatoru. Od doby co vychladli vasne a prevladl rozum se Maxovi za rok 2021 dostava vice a vice uznani.

Jednou bude tento rok jako ukazka toho, jak by mel vypadat boj o titul, vcetne kritiky Masiho a to nejen za AD21, ale za celou sezonu, kterou ridil extreme spatne.

1 Like

To bol bait timur, uprimne, mam posledne zbytky kapacity vysvetlovat sarkazmus ci nadsazku, konecne ti naplno rozumiem :smiling_face_with_tear:

No vaše kapacita je už dávno na limit, ale ne s vysvětlováním :smiling_face_with_tear:

Urazanie je tvoje prve meno

Počkej ježku, nepsal si něco jako zubatý Honza?:thinking: