Alonso dúfa, že získa prvé body bez cudzej pomoci: Auto funguje dobre | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin po nasadení vylepšení prestal bojovať len o postup z prvej časti kvalifikácie a čoraz častejšie pomýšľa na zisk bodov. Fernandovi Alonsovi stále unikajú, no verí, že na domácej trati v Barcelone sa mu naskytne ďalšia príležitosť. Predpoklady na to má.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/202262/alonso-dufa-ze-ziska-prve-body-bez-cudzej-pomoci-auto-funguje-dobre

Pre všetkých Alonsových ■■■■čov, ktorí hladajú informáciu, kolko má El Nano po ôsmych pretekoch bodov, posielam túto malú upútavku… :grin::kissing_heart:

To číslo je s tebou nejako späté, že si ho tak dobré pamätáš? :sweat_smile::upside_down_face:

3 Likes

Snad se propočty F1 z dnešních tréningů mýlí :thinking:

Zrovna jsem chtěl napsat, že Alonsovi to docela jelo. :sweat_smile:

Já to vidím taky docela nadějně. Podle mě oni maj propočty na základě i předešlých závodů, nějakou setrvačnost.

pravda je že alpine, rbb, kick a i williams jsou podle toho dost blízko. Nevim jak to hodnotí, ale jestli do toho počítají Strolla…

Taky neznám jejich metodiku, no většinou jim to nevychází, tak tentokrát tomu bude snad taky tak :smile:

1 Like

:smiley: jasný no, snad nezklamou.

Nevím no, vysmívat se když někdo ztratí body ne vlastní vinou, to je teda fakt zábava hodná Ferraristy.

2 Likes

Nahodil som udičku a prvé pleskáče s Alonsovým plagátom v detskej izbe už sa chytajú :kissing_heart:

Tak poďte ďalší Nandovi slintači…

1 Like

Nic jiného ti nezbylo, chápu. Tak čekej.

Tak ale na druhu stranu musis uznat, ze tato pleskavicka sa bez problemov chyti aj na prazdy hacik a este aj sama vplava do podberaka. :joy:

1 Like

Bodů je sice rádoby, oficiálně nula, dle nějaké číslicové tabulky někde pověšené, ale všichni si dobře uvědomujeme, že body zásluhové, jsou vždy víc.

Pomoc myslis naraz kolegu do steny ?

Pomoc bys měl vyhledat ty :smile:

2 Likes