A kde je teda to, že jsem psal podle tebe výše zmíněné? kdy to doložíš?
Nevyšlo ti, nevadí Nabudúce sa viac snaž keď chces klamať
Tak to dolož ne? ti zase utekli kouličky
V čem konkrétně mi to nevyšlo? Že tam neni slovo “strašný”? No pokud nechapeš ani co píšeš…doloženo to máš přímo z diskuze, ty jsi zatím nedoložil nikdy nic.
Ano, čakám kedy som povedal že Alonso je slaby/strašný/zlý alebo neviem aký jazdec. To že ty si domýšlaš hlúposti nie je už môj problém. Jasne som povedal že ho považujem na úrovni Vettela a Hamiltona a za tým si stojím. Je to najväčšia pochvalu akú môže dostať.
Toto si písal po SC.
Ano a já tu píšu, že v kontextu tohom že Verstappen díky SC smazal ztrátu 21s, byla to narážka na to, jak tohle krásně RB a Verstappenovi vyšlo, jako památné Abu 2021. Ale nikde jsem včera nepsal, že FIA schválně čekala s trestem a nikde jsem nepsal, že byl SC schválně. Jestli ani tohle nedokážeš rozlišit, tak je to hodně smutný
FIABull určite neznamená že FIA zámerne pomahála Red Bullu Alebo ako si písal MaFIA po Alonsovej penalizácií na začiatku preteku. Vpodstate keď hovoríš že Red Bull podvádza, tak vlastne myslíš že Red Bull najlepšie odviedol robotu, got it
Psal jsem to co jsi tvrdil, že jsem psal? ne nepsal, takže si zase lhal. FIABull byla narážka na zmízěné Abu, kde prostě tohle neskutečně pomohlo Verstappenovi, nerozváděl jsem to dál. Ale nikde jsem nepsal, že to bylo celý schválně
Ok beru teda to první jakože Stroll je pro tebe s přehledem nejlepší jezdec na roštu. Nemám s tím problém jestli to tak vidíš, tvá věc. Píšu si.
Takhle prostě trollí velmi často, prostě zjevně má z Alonsa mindrák.
FIABull je jednoznacna narazka na to ze FIA pomaha RB a slova “FIABull zase uraduje” v souvislosti se SC ktery pomohl RB, ale i Mercedesu a ublizil Ferrari, jednoznacne odkazuje na propojeni RB s FIA. Tak se tu neztrapnuj a nehraj si na Rusaky.
K roku 2021, Masi tehdy udelal rozhodnuti, kterych v prubehu roku delal spoustu a tentokrat to holt nepomohlo Mercedesu, ale RB. Prislo odvolani a komisari rozhodli o akceptovatelnosti tohoto rozhodnuti. Vse ostatni byli jen politicke taskarice.
Neustale tu napadate Verstappena ze je podvodnik. Kde a koho podvedl? Jediny kdo v roce 2021 jezdil s nelegalnim autem byl, tehdy jeste bez Sira, Lewis Carl Davidson Hamilton. Ale nikdo takto Lewise neoznacuje.
Pak se divite ze dostavate svou vlastni medicinu. Kazete tady o slusnosti na foru a respektu k ostatnim. A co tu predvadite?
Naozaj nechápem túto potrebu si vymýšlať ale keď vám to pomáha… Nikde som to nepísal ale veď ok Hovoril som o tom, že nie je nejaký extra úspech poraziť Strolla ktorý jazdil s jednou rukou, ktorý bol high z liekov proti bolesti a nemal odjazdené ani jedno kolko z predsezónnych testov, trochu rozdiel ale chápem že čítanie s porozumením nie je vaša silná stránka, čo dokazuje aj to ako ste boli presvedčení že nemám rád Alonsa alebo že som niekedy tvrdil že je zlý jazdec K tomu ešte dodám, áno, o Strollovi mám pomerne vysokú mienku narozdiel od väčšiny fans a hovorím to už dlhé roky (áno, aj predtým ako jazdil s Vettelom). Za Alonsov úspech budem považovať to, keď bude porážať Strolla keď bude full fit a bude mať viac odjazdené s monopostom.
No ja bych v tomto pripade smeknul pred Strollem. Je to sice Syn, ale drzet krok s Alonsem a po takovem zraneni. Fakt klobouk dolu. To si myslim nic nevypovida o Alonsovi, ale o Strollovi. A i ted jel dobre. A na vode taky umi. Jeste uvidime.
Úplne súhlasím, podla mňa sa na neho valí až neoprávnene vela kritiky za to že jeho otec vlastní tím, každopádne do F1 sa dostal úplne zaslúžene čo ukazujú aj jeho výsledky z pred F1. Na to ako nevedel v Bahrajne poriadne zatočiť do T1 kvôli ruke, tak podal naozaj super výkon, a presne ako vravíš, to nie je žiadna kritika Alonsa. A napriek tomu že hentá trojica zasa bude dezinterpretovať moje komenty, nebudem prekvapený ak bude v priebehu sezóny po doliečení sa vyrovnaný súper Alonsovi. Alonso je stále na velmi vysokej úrovni, ale pomaly aj jeho dobieha vek podobne ako Hamiltona. Na tom ale nie je nič zlé a rovnako to nie je žiadna kritika.
Však jasné, pokud by jezdil s oběma rukama, tak by to byl asi fičák, ale ne jen pro Alonsa. Za mě to byla ukázka toho, že Alonsa minimálně nemáš rád a že tvoje kecy o tom, jak mu to přeješ byly od začátku liché, asi tak jako je liché vše co sem, mně nebo na mou adresu postneš. Skorem v každém tvém příspěvku je minimálně jedna lež. Nikdy nic nedoložíš a nebo radši zdrhneš z diskuze a nebo co ještě hůř, píšeš mi tu dokonce jaké věci budu někdy za 4 měsíce psát a že jestli to chci popírat tak jsem na jiném levelu popírání!
Z “diskusie”, ak sa to dá vôbec tak nazvať keďže s diskusiou to má len málo spoločné “utečiem” lebo nebudem mínať svoj volný čas na hádanie sa s trollmi ktorí opakujú dookola to isté a ignorujú ostatné veci, radšej si pozriem film. A to ako ty interpretuješ moje komenty nie je môj problém a ani ma to prakticky nezaújima, na tom by si mal popracovať skôr ty.
Keď henten koment berieš ako dôkaz toho že Alonsa nemám rád, nuž, to len dokazuje moju pointu o vašom domýšlaní si a s tým ja už nič nespravím, nezaújima ma to a je to dôvod prečo po pár komentoch radšej pozriem film ako učiť vás čítať s porozumením. Ja som rád aj za včerajšie Alonsovo pódium, doprial by som ho viac Russellovi keďže počas víkendu narozdiel od Alonsa nespravil chybu, ale určite si ho zaslúžil aj Alonso. Ako som už viackrát povedal, od kedy sa Alonso vrátil uvedomil sa, mám ho celkom rád. Škoda je len to, že sa rovnako neuvdomili aj jeho zaslepení fans.
Predtým ako povieš že som znova “utiekol”, dopredu ti vravím že na dneska končím s touto zbytočnou diskusiou a idem pozerať radšej filmy.
No vždyť my to vidíme z tvých komentů jak ho máš rád a jak mu přeješ, a jak sem vlastně chodíš hlavně kvůli němu a čekáš až zaškobrtne Tak zatím v Astonu 2 pódia pro něj, radujme se spolu
To neni o tom jak je já interpretuju, to je o tom jaké jsou, a jak si je vytvořil - bez argumentů a plné lží, předem připravené na rychlý úprk autora. Něco si tam pusť, doporučuju třeba Uprchlíka s Harrisonem Fordem.
Vsak se nauc číst, píšu, ze FIABull byla narazka na Abu 21 a ze tohle zase pomohlo Verstappenovi. Ale nikde jsem nic nepsal o naschval SC co tu koluje, tak tu nedelejte ze sebe ulhane diskutery, stačí tu Donkey a Brentix