Alonso dokončil preteky v bolestiach pre ľudí vo Valencii: Oni to mali ďaleko horšie ako ja | Magazín F1 - F1online.sk

Už zase lžeš, jako včera?

prepáč, ja som na tomto fóre zatial krátko len od leta… a zatial som si nevšimol aby Hogr Situs sheep podobne písali v umysle niečo zle na Verstapena… viem že Hogr písal že mal Verstapen štastie v Brazilii čo je pravda ktory každu musi uznať…

ale to že bol dominantný v tom zavode a celkovo je fakt… tuto sezonu vyhrá verstapen a dufam že pohár konštruktérov ferrari… neprajem to mclarenu kvoli tým chybám ktore robili v strede sezony

2 Likes

akože nemusíš sa so mnou hádať :smiley:

ja som Ferrarista… Fernandovi som nefandil 08 09 … získal si moju priazen práve vo Ferrari… ktorú si napríklad Vettel u mna nezískal kvoli 18 sezone čo sam posral…

Fernando jazdí stále maximum… a to čo predvádzal s tým monopostom vo Ferrari oproti Massovi je neporovnatelne… Alonso každu sezonu vo Ferrari išiel srdce a hranu… a chcel získať ten titul… len štastie nehralo v jeho prospech bohužial… odvtedy je v mojích očiach Fernando jeden z najlepších pilotov… videli sme Vettela čo stváral alebo Leclerca 22 sezonu ake chyby robil… tie chyby Fernando nerobí ak má na to auto… viem že to rozbil v Q3 ale všetci vieme… že momentalne mu nejde o nič… to auto je testovacie… a verím že ak by sme Verstapena dosadili do Astonu… výsledok by bol rovnaký

2 Likes

to čo zvádza momentalne Verstapen v tom monoposte je chvalitebné až priam neuveritelne…

to auto nema na titul od leta tejto sezóny a on to dokázal… verstapen ešte bude rozdávať velké karty v F1 …

jedine s čím nesuhlasim je sezona 23, kedže tam mal dominantný monopost… ale inak suhlasim so všetkým čo si napísal… sám Fernando aj Lewis poznamenali, že Verstapen bude jedneho dna na vysokej urovni… to si velmi dobre pamatam a boli to roky tuším 18-19… a tak sa aj stalo…

3 Likes

Ja suhlasim s tym, ze RB 23 bol dominantny monopost (svedci o tom aj to, ze Perez skoncil druhy v sezone), ale ta dominancia Maxa bola neskutocna, co sa tyka konzistentnosti.

Napriklad Lewis, mal rovnako dominantne monoposty od roku 2014 do roku 2020 (s vynimkou prvej polovice sezon 2017 a 2018), ale jeho vykony nikdy neboli ani zdaleka tak konzistentne a bezchybne (z pohladu celej sezony).

Najblizsie k tej Maxovej konzistentnosti 2023 bol Schumi 2004.

1 Like

netreba zabúdať že Lewisa porazil Nico Rosberg v 2016 … v rovnakom monoposte… viem že mu v tej čínskej krajine (neviem presne nazov) zlyhal monopost… presne ten moment ho pripravil o titul a v tom mal Rosberg náskok…

tak ako som písal Jos … Verstapen je momentalne na vrchole… uvidíme kto ho zhodí… ale jazdí priam fenomenalne…

Max Verstapen ide momentalne každý závod bez chyby… a každú priležitosť využije… nepáčia sa mi jeho prejavy poviem ti pravdu, ale ide bezpochyby najlepšie… chcel som aby sa Norris priblížil z dóvodu napínavosti … ale on si to najviac zaslužil tuto sezonu… išiel každý závod krasne bez chyby… pamatame si ako jazdil na PC na simulatore v noci… a v ten den ziskal pole aj win… takže tu sa dokazuju najlepšie ambície a skusenosti… nie cez instagram a podobne… ale na trati…

a ten chlap to dokazal… bravo

5 Likes

Norris bude určite jedného dna šampion mu to prajem velmi… ale treba ešte čas…

1 Like

Pekne zhodnotene. :+1:

1 Like

neviem či si videl Hogr, ale dosť dobrý edit…

a ešte podotknem, že každý doslova každý tlieskal Fernandovi ak odchadzal z Ferrari, v Maranelle vyseli vlajky španielska a talianska…

ešte si pamatam ako som bol s otcom v san maríne v taliansku na dovolenke… taliani maju siestu od 14-16 nikto nerobí… a plavčík hlasal že chodte sledovať F1 … vedla nas boli češi a rozpravali “jooo vdiť jede ferrari alonso pojdem tatko” (sorry Hogr Situs za zlu českú gramatiku) ale tak to doslova vtedy bolo… alonso si získal ako jediný srdce aj bez titulu… ten chlap bojoval srdcom… to je o tom… čo cením najviac v F1

2 Likes