Alonso dokončil preteky v bolestiach pre ľudí vo Valencii: Oni to mali ďaleko horšie ako ja | Magazín F1 - F1online.sk

Za co bych ho měl mít já třeba? :thinking:

2 Likes

Tak dík :smile: . 151515

Jsi fanoušek Alonsa, to stačí :smile:

3 Likes

Aston ani Alonso se o svá místa obávat nemusí a Strollovi je to jedno. Ten se umí porochňat i v kačírku. :grin:

Hejt, osobne utoky a provokacie - vyber si jedno z toho, zakazane su vsetky 3. :slight_smile:

K zvysnej vasej trojici asi ani netreba pisat, ze za co, tam to sam dobre vies. :smiley:

On je také fanoušek Alonsa. Dřív to zmiňoval.

3 Likes

Možná měl zkusit Alonso kariéru komika, mohl získat Oskara a nemusel se ztrapňovat desítky let marnou snahou vyhrát alespoň jeden závod F1.

Jojo, ten největší, to se pozná :grinning:

2 Likes

Taky psal, že neni fanouškem Maxe, jen obdivuje jeho jízdu, hlavně tunz Mexika třeba

1 Like

neviem či si uvedomuješ ale rozprávaš o 2-násobnom majstrovi sveta F1… on vyhral 32 závodov… z toho vačšinu svojej kariery jazdí autami, ktoré na to vítazstvo ani nemá… :wink: skus byť trošku viac objektívnejší a nemať komplex voči Alonsovi… je to šport…

3 Likes

no odpusť, to aj ja ? :smiley: nový učet sa mi nechce vytvárať :smiley:

2 Likes

Na tohodle trotla nemá smysl reagovat, já to udělal jen v překvapení, že Jos tady dostal asi 5 banů a člověk co se tu naváží osobně do někoho kho nezná, roznáší tu lži dkonce něco o exekucích a podobné ******, tak je mu to tady klidně tolerováno.

2 Likes

neviem či ste si všimli chlapci, ale alo aj lew pogratulovali verstapenovi k výhre… verstapen dokonca odpísal alonsovi “thankyou legend” … :grin:

a čo k tomu inak povedať, znova smola, ak by Fernando to kolo v Q3 zvládol, možno by bol iný priebeh celkovej nedele… ale na keby bolo keby je tažké… išiel ale hranu, a išiel velmi dobre na tom v čom jazdí… bohužial… aj majster spraví chybu…

a ten pretek… štart bol celkom dobrý… utočil na P6… ale zavrel mu to tam Lawson… potom nejako len udržiaval poziciu a tempo… bolo vidieť že ku koncu stráca a s tým monopostom nie je niečo v poriadku…

klobuk dole že ten závod dokončil maestro :smirk:

6 Likes

Všiml jsem si. Není divu že ta jízda zanechala dojem. Ono na vodě je to kolikrát dost ošemetné, tam je to podle mě velmi náchylné na nastavení a to co se ti povede v jednom závodě na vodě vůbec nemusí být na další mokré GP to samé. Podle mě si obecně RB s těmi podmínkami rozumí. Verstappen měl i to štěstí v podobě RF což dokládají obě Alpine za ním na stupních vítězů - na jejich poměry jim to jelo neuvěřitelně.

Ale nechci to tím shazovat, Verstappen tam včera byl určitě nejlepší.

4 Likes

tak RB a obzvlášť Verstapenovi tie podmienky za mokra sedia… ale ako píšeš … nie je to stále… konkretne tento okruh očividne áno … pamatame si Brazilia 2016…

a áno tá RF, včera zahrala klúčovu ulohu… bez tej RF by ten závod sa vyvíjal uplne inak… nehovorím žeby Verstapen nevyhral… ale určite by to mal ovela tažšie, kedže by išiel do boxov počas SC a spadol by na poslednu priečku… a znova by musel ist vyššie… ale keby bolo keby… to už pozname v F1 a velá krat prave u Alonsa :smirk:

2 Likes

Nemusíš chodit ani daleko.
Když v Silverstone začalo pršet, tak se Max o pár vteřin naopak propadl, a to mu potom chybělo na konci.

Každý závod je prostě jiný. :slight_smile:

3 Likes

Bolo vidieť na Pérezovi. :sweat_smile:

Ty si prisiel do diskusie az potom, teba neratame, zatial nie je dovod na ban. :smiley:

1 Like

Jo tam z něj takový mistr nebyl. Já vím že se řiká že voda maže rozdíly, ale podle mě je to prostě o tom jak to kluci v garaži nastaví, což samo muže být zasluha i pilota no. Jen chci říct, že se to tam projeví dvojnásob než za sucha.

3 Likes

:smiley: mi odlahlo, už som sa potil :smiley:

každopadne včera Verstapen ukázal, že táto sezona patrí jemu… a tuším že nevyhral od Spanielska… a je to už na 99% si myslím potvrdene… už si to ustraží…

dá sa povedať že sezona 21 24 je verstapenovou výkladnou skrinou …

3 Likes