Alonso chce nájsť viac rýchlosti: Pred dvanástimi mesiacmi sme na tom boli lepšie | Magazín F1 - F1online.sk

Začala už vysychať studnica nápadov, ktorú po svojom príchode z Red Bullu naplnil Dan Fallows? Aston Martin sa síce v druhom bahrajnskom tréningu ocitol veľmi vysoko, no podľa Fernanda Alonsa nejde o skutočný obraz reality. Monopost AMR24 je na tom horšie ako jeho predchodca.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144468/alonso-chce-najst-viac-rychlosti-pred-dvanastimi-mesiacmi-sme-na-tom-boli-lepsie

Nechci nic říkat, ale na má slova dojde :smiley:.

to nedelas dobre, tripere, s tou sirkou

1 Like

Uz to zacina, druha sezona v time. Zatial podobny scenar ako vo Ferrari a v McLarene. :smiley:

No co, první kroky k ukončení kariéry vykročeny.

Viděl jsem ten rozhovor. Ten nadpis je trochu vytržený z kontextu.
Dává tomu jiný význam než tomu v rozhovoru bylo.

Aston mě překvapil. Čekal jsem ho horší.

Autor článku by alespoň mohl citovat a ne si to domýšlet :slightly_smiling_face:

Po Alonsove prvním účinkování v McL se těšili z P2 a P3 v jezdcich, další rok titul. U Ferrari bylo P3 v konstrukterech, chtělo by to nechodit s hejtovanim

Ne asi, Alonso řekl: cítím se dobře, auto se dobře ovládá, změny v setupu byly pozitivní a překvapilo mě, jak jsme vysoko v tabulce. Ale nevíme, kdo měl kolik paliva, takže se to může drasticky změnit až budeme mít všichni stejně paliva. Potřebujeme ještě pracovat na setupu, abychom našli čas k dobru, minulý rok jsme přišli v lepší pozici, ale jsem pozitivní a těším se na prvni Q

1 Like

image

Ježku to neděláš dobře s tou sirkou u HellHogra

1 Like
1 Like

Zrovna jsem ten rozhovor poslouchal, takže vím, že ten rozhovor byl trochu jinak než to zní tady.

Ale tím ho nechci obhajovat. Pokud bude mít možnost, tak z AM uteče.
Tak jako vždy.

Už aby byl v Mercedesu

Ještě počkám se soudy, je to o tom co kdo od Astonu čeká. Zatím pocity nejsou špatný, až na tu předvedenou degradaci která mi dělá starosti. Ale to se dá ještě napravit a posoudíme až v sobotu.

1 Like

Jako buďme realisti, druzí nejrychlejší opravdu nejsou, ale nemyslim si, že by byly daleko od top 3

1 Like

Já myslím že budou 5, ale to o kolik to bude dost důležitý.

Jasně, pokud to bude do 0.3s tak se s tím dá něco dělat. Jak to bude 0.5s a víc, tak je to ko

1 Like

Po Alonsovom prvom ucinkovani v McL sa “tesili” z P2 a P3, hoci mali mat titul. Dalsi rok dali titul, ale to uz tam Alonso nebol. U Ferrari bolo P3 v konstrukteroch, ale tiez neodchadzal v najlepsom. A odchod od McLarenu druhykrat ani netreba spominat. Alpine a Renault to iste. :smiley: