Starý ale jarý. Fernando Alonso v júli oslávi 41 rokov, no to neznamená, že by svoje formulové rukavice plánoval zavesiť na klinec. Dvojnásobnému majstrovi sveta efjednotka chutí a pobyt v nej by si chcel predĺžiť ešte aspoň o dva roky. Ak však čakáte, že uvažuje len o zotrvaní v Alpine, mýlite sa.
Tímto proslovem jednání o smlouvě začala Jestli výkonnost Alpine s Alonsem a Oconem půjde takto nahoru tak nic měnit nebudou. Zkušenosti Alonsa jsou vítané a stále to v sobě má. Piastriho by ale byla škoda, chce to ho někam umistit.
3 roky? Nech neblazni pre boha. To uz bude davno prežitok jeho meno a zbytocne bude zaberat miesto novej generacii, tak isto dufam, ze o 3 roky tam nebude uz ani Vettel a ani Hamilton a budeme mat miesto pre 3 novych
No ja stále dúfam že sa dočkáme ešte aspoň jedného súboja o titul starej generácie Vettel vs Hamiltom vs Alonso aj keď mi je jasné že to je prakticky nereálne
Ako hovoris, je to uz nerealne, miniamlne z pohladu Vettela a Alonsa. Jedine Hamilton ma este realnu sancu ziskat titul, lebo na to pravdepodobne bude mat auto, iked kto vie…minimalne era vettel, alonso je uz za nami a je to minulost, za mna je postupne cas sa posunut vpred a uzivat si novych jazdcov a ich tituly
Ako sa hovorí, nádej zomiera posledná Prečo si ich ešte neužiť kým ich to baví a hlavne pravdepodobne na to stále majú. Keď už raz odídu, tak definitívne a ja osobne tam radšej budem vidieť toto trio ako nováčikov, ktorí sa možno dlhodobo v F1 ani neudržia.
nie všetko nové musí byť zákonite aj lepšie. Tsunoda oničom, mladý Schumi zatial tiež nepresvedčil, Mazepin uplna tragedia, Zhou sa zatial javí ako nováčik dobre ale určite nie ako supertalent, takže netreba to až tak prehánať s tými mladými. Norris Russel Leclerc Max sú pretekári na dlhšiu dobu, ktorí povedú prím, postupne určite vyskočia jeden dvaja další mladíci, možno Piastri či Pourchaire ale určite netreba nasilu každý rok 2-3 nováčikov. Momentálne je na rošte jednoznačne najslabší pilot Latifi, Stroll má miesto isté a Schumiho s Tsunodom by som hodnotil až niekde po 3/4 sezóny.
Zatím stále můžu sledovat jak mu to jezdí, to je skvělé Věk zatím není problém a neberu to jako samozřejmost, přeci jen člověk nikdy neví a po čtyřicítce je třeba si vážit ve vrcholovém sportu každého roku navíc. Výkon tam stále je a co teď vnímám za velmi přínosné je jakým týmovým hráčem se stal. Opravdu není zahořklý a tým společně táhne nahoru A funguje jim to.
suhlasim s tebou, ze nie vsetko nove musi byt hned aj lepsie, dobry point a viacmenej aj s ostatnym, co si napisal. Moj pohlad na vec je ale taky, ze je to uz prilis vela, aby tam bol Alonso dalsie 3 roky. Minulu sezonu bol viditelny tak v 2 zavodoch, inak som ani nevedel, ze tam snad je, jeho kvality su nepopieratelne, ale ako som povedal, ze mna on uz o 3 roky bude uplny prezitok a mal by z tej trojky odist ako prvy on, nasledovat by ho mal Vettel a potom Ham. Vettel ma za sebou uz niekolko zlych sezon a pravdepodobne ho dalsia caka a tiez o nom asi ani nebudeme vediet, ze je vobec na trati, kym sa nieco nestane. Preto, by som ich kludne nahradil presne tymi dvoma, co si napisal, nech sa ucia, zbieraju skusenosti, na teraz nas caka asi doba Lec-Ver-Rus najblizsie roky. Takze hovorim, ja som skor za to omladenie do 3 rokov a nie, aby tam Alonso bol 3, Vett 4+ a Ham 5+…samozrejme netvrdim, ze moj nazor je spravy, je to iba uhol pohladu
Len keď už nie je veľa možností kam by šiel, keď tak počítam, tak je len jedna - Aston Martin. Ale to si aj viem predstaviť, žeby ho mohli uprednostniť oproti Vettelovi.
problem Alpine že je to tim ktory je jedno ako su na tom superi stale su lepši stred pravydelne vedia bojovať o body občas atakuju aj top 5 čo je fajn ked ste jazdec ako ocon gasly albon stroll lebo ti maju ešte čas niečo ukazať ale alonso skorči neskor bude musieť skončiť 2-3 roky ešte snad bude jazdiť ale viac asi nie on teraz by rad vyhraval minimalne bojovať o podium určite je natom ted lepšie ako mladši vettel ktory môže len dufať že bude bojovať o 10 miesto vydelisme to u kimich kym alfa mala nato bojovať o body tak bojoval obody a bavilohoto presalen kimi už take ambicie už nemal jemu stačilo bojovať v top 10 a bol spokojny ale ked alfa sa zhoršila tak ani jeho to nebavilo sa voziť na vzadu a dufať v štastie aby mohol aspon skusiť bojovať o 10 miesto ale uprimne už do lepšieho timu sa alonso nedostane red bull ma dobru dvojicu a určite si neviem predstaviť max-alonsa to by nedopadlo dobre ferrari ma mladu dvojicu ktora che ostať v ferrari tak načo to rozbijať mercedes no ak by hamkač to zabalil tak stejne momentalne dorma mercedesu nieje až tak moc lepšia aby malo zmysel prestupovať jasne mercedes časom zmažu stratu ale stejnu šancu ma aj Alpine