Alonso bráni svoj tím: Naše auto sa na Red Bull vôbec nepodobá | Magazín F1 - F1online.sk

Táto bariéra sa už dlhé roky zdala byť neprekonateľná, no Aston Martin ju dokázal zdolať a s príchodom novej sezóny sa dotiahol na trojicu top tímov. Viaceré osobnosti z padoku za tým vidia osvedčený recept kopírovania konkurencie, no Fernando Alonso len zamietavo krúti hlavou. Monopost AMR23 je vraj úplne iný ako Red Bull.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/91101/alonso-brani-svoj-tim-nase-auto-sa-na-red-bull-vobec-nepodoba

Fernando :muscle:

Aston Martin už nic jen slepě nekopíruje, teď se některými myšlenkami inspiruje ale už maj vlastní cestu. Teď už jsou skutečně vývojáři, ne jen kopírovači.

Uz je to trapne… Je jasne, ze ziadny “ex” zamestanec timu, sa v novom time nevyda inou cestou, ale tou overenou… Niekto mi na to pisal, ze to je malo, ze tym nepredcia iny tim, iba ho dohanaju…
A? :slight_smile: AKe su snad ciele Astonu Martin? Titul? Dovolte sa mi zasmiat :slight_smile:

Oni si svoj ciel splnili, im staci dohnat. Dosiahli viac, ako ktokolvek cakal. Mozno dokazu vyhrat nejaky zavod, ale v zaciatku sezony, kym zvysok nezacne vyvijat, a im dojde dych. Uz len to, je viac nez dost, z pohladu cielov AM :slight_smile:

Kazdy tim chce titul, ale neviem si predstavit, zeby na to mal niekto mimo Mercedesu, Ferrari a RedBullu realnu sancu. BrawnGP bola jedina svetla vynimka, za uplne inych okolnosti, z tych mensich timov…

1 Like

áno Fernando,AM má iný motor,prevodovku a ešte niekoľko dielov…o ostatku pomlčíme…

Realne vízorovo sa mi vôbec nepodobá. Možno tými charakteristikami

Nemlčte, to ostatní ukazujte, přehánějte, předkládejte. Čekáme na záběry kopií předního křídla, zadního křídla, sidepodů atd.

Samozřejmě, že cílem je titul, ale ne letos a je potřeba na tom budovat. Dovol mi zasmát se těm kecům právě na AM

1 Like

Peter jediny AM ktory sa RB nepodoba je ten s ktorym zacali rok 2022. Ak by si napisal k tomu ze sa nepodoba tak ok pochopim. Ale ved toto je jasna kopia.

Ale urcite ma zaujima aj tvoj nazor. Kde sa podla teba tie auta lisia az tak, ze sa ti nepodobaju.

Dosť sa podobali v druhej polovici minulého roka o tom potom (to bola čistá kopirka). Ale teraz sú podobné možno rozmermi a bočnice sa viac podobajú s Alpinom ako s RedBullom.

1 Like

tiez si myslim, ze sa velmi tie auta nepodobaju. Ano da sa povedat, ze aero vychadza z rovnakeho konceptu. Minulorocne auta sa podobali viac. Redbull sa az tak nezmenil, ale AM ano a nie je to vobec prekvapujuce kedze PU prevodovka, chladenie, zavesenie a co ja viem co vsetko je uplne ine.

2 Likes