Vydarené prvé kolo a posun o deväť pozícií nebol napokon Fernandovi Alonsovi nič platný, aj keby sme odhliadli od toho, že z pretekov odstúpil. V nasledujúcich kolách sa totiž začal dramaticky prepadávať. Španiel si už na tento trend zvyká.
Myslím, že zajímavější než zprávy o formě AM by byly zprávy o Adrianu Neweym. Údajně má ne zcela zanedbatelné zdravotní problémy, ale nenašla jsem nic konkrétního (asi není známo). https://www.planetf1.com/news/adrian-newey-illness-hospital-health-update
Přitom není nijak starý, 67 let není bůhvíco. Snad to nebude nic vážného.
Nedaří se mi to otevřít ani když mám na Planet odstavený adblock.
Možná se jedná pouze o názorové nedorozumění s Lavrencem. To by ale nebylo nic mimořádného.
Moc tam toho není, jen že AN byl údajně v nemocnici, zotavuje se a pracuje převážně z domova. Taky je to z 6. 5. Já ani nevím, kde jsem v poslední době zachytila, že na tom není zdravotně úplně dobře, nemůžu nic jiného dohledat. Tak uvidíme, snad to nic vážného nebude. To bych nepřála nikomu.
Něco podobného se psalo i jinde, ale nikde žádné ofiko vyjádření, jen že se Aston nemíní vyjadřovat ke zdravotnímu stavu svých poddaných.
Už to je divné, že nikde žádné touhy k rychlému návratu, ani komplimenty jak moc ji Adrian chybí.
Právě že nemám. Tím ale nepopírám, že by se mi občas v mém věku nehodila. Proto musím podle používat výmluvy z Alonsové kuchyně.
Tahle postel je příliš nízko a je špatně tvarovaná. Nebo tahle vodní postel má tak silný příboj, že než se k Tobě lásko doplazím, tak budu mít neurózu. Nebo, miláčku máš problém, baterie baterie vibrují příliš silně, proto jsem tak pomalý.
Ale starty zvládám dokonale. Těch pár kol předehry bylo před několika léty alespoň na 130% mých nejlepších v kariéře.