Alonso: Ak skončím, tak pre nabitý kalendár | Magazín F1 - F1online.sk

19 i 20 byly strašný, až se vrátil Fernando, tak to konečně ožilo viz letos. Kdo si 07 vzpomněl na Majkla? Všichni řešili Ala :grinning:

Neplakal si, že letos to bola nuda? :joy:

Tady je špatně položená otázka, není otázka kolik má být závodu ročně ale jak budou zajímavé. V roce 2021 se mohlo klidně jezdit každý víkend a furt by to bylo super. Naopak předtím při dominanci Mercedesu a nebo letos by stačilo 5 závodů. :slightly_smiling_face:

A když vítězilo Ferrari, tak klidně i v pracovní dny, že? :grinning:

Odmítám odpovědět :smiley:

1 Like

Rozumím a chápu. :grin:

Nemáš pravdu s tou dominanci, zase svadis neschopnost Ferrari na Mercedes

Ferrari přeci nemělo Adriana!

Místo Adriana si našli pomoc u FIA

Jakou zase prosímtě? :grin:

Lol ještě se ptej, ale rychle, než Bernie zapomene

Bavíme se pořád o době Mercedesí dominance? :grin:

A tajné dohodě od taťky Todta?

Jsem si nějak nevšiml, že by po podepsání dohody Ferrari výkonnostně posílilo :slightly_smiling_face:

No, oni posílí od 2017, ale tam vám to zahodil Vettel, přišlo se na to a po tajné dohodě přišel pád dolů, to je ale náhoda, že? Skoro, jakože 07 se neřešil podnět na Ferrari s jejich podlahou, ale u McL se řešilo vše :joy:

Už se zase klasicky kroutíš, vrátíme se k původnímu tématu.

Reagoval jsem na toto, protože tohle implikuje zásah FIA, po kterém Ferrari posílilo. Tak zase nic viď? :stuck_out_tongue:

Zásah FIA s tajnou dohoud, jeden z příkladů, kroutíš se ty, sám nedokážeš napsat, proč Ferrari výkonnostně kleslo po tajné dohodě

Ale to není původní téma, Jendo :stuck_out_tongue:

Tak mi odpověz proč tomu tak je, FIArristo krizenej s RB :stuck_out_tongue:

2019, 2020? Na to si nikdo, komu voní benzín nevzpomene. Bohužel.Královna motorsportu trpěla.