Alonso a Honda sa opäť spoja. Boli dôležitou súčasťou môjho rozhodnutia, hovorí Španiel | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso pokračuje v kariére. Nikto mu nepovie (či už pri pohľade naňho samotného, alebo na jeho jazdu), že je pristarý, naopak, výkony „El Nana“ sú stále na viac ako špičkovej úrovni. Jeho projekt v Aston Martine bude pokračovať až do zahájenia novej éry v roku 2026, čo znamená, že ho opäť budú poháňať motory Honda.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150040/alonso-a-honda-sa-opat-spoja-boli-dolezitou-sucastou-mojho-rozhodnutia-hovori-spaniel

Ale s jiným koncem. Čo bolo to bolo. Pro Alonsa to otevírá i dveře pro Indy500.

Ferda nic? Netvrdil náhodou že Alonso si s Hondou už ani neprdne? :smile:

2 Likes

Tvrdil.​

2 Likes

Že prý vraj. :grin:
Já si raději počkám na vyjádření Hondy, nebo na skutečnou realitu.

Čekej, škoda že jsi to nedělal i před tímto podpisem :smile:

Jaká škoda? Prodloužení smlouvy s Astonem jsem nikdy neodmítal. Pouze nevěřím, že by Alonsa Honda tolerovala.

Tak k tomu se Honda vyjádřila už při podpisu s Astonem. Mohli to být jen řeči, no teď už je jasné že se opět setkaj. Dočkáš se líbezných fotek, vydrž :smile:

Nevšim jsem si, že by se Honda k Alonsovi vyjádřovala.

Stroll, Tsunoda a Alonso se do dvou vozů najednou nevlezou.

Vynikající postřeh :grin: :clap:

1 Like

Nebo zůstane Honda i v RB a do áčka půjde přece jenom Cunoda. Pak by se všichni vešli :slight_smile: . Do béčka RB Lawson a ještě zbývá jedna sedačka pro Ricciho nebo někoho jiného, kandidáti by se určitě našli.

Četl jsem že Cunoda by mohl skončit v Audi. Pro mě trochu překvápko ale vlastně proč ne.

Taky si myslím, že se nakonec RB s Hondou loučit nebude.
A změny v jezdeckém poli RB můžou být ještě mnohem pestřejší než očekáváme. Kdo ví jestli se tam nakonec nevrátí Gasly, když je Alpine v pjerdoli.

Naopak se to přiklání k tomu že se zas toho tolik dít nebude. Gasly jestli chce zdrhnout z Alpine tak jeho jediná šance je asi Williams. Jinde je bez šance.

Gasly by si zaslúžil lepšie auto a aspoň 2-ročnú zmluvu, aby bol v kľude a mohol lepšie ukázať, na čo v skutočnosti má.

Williams je pre pilotov momentálne trápenie.

Zatím máme tři volné jezdce na na úrovni.
Sainz, Gasly a Ocon.
Škatulata budou letos ještě hodně zajímavé.
Williams nemá úroveň. To už může Gasly rovnou zůstat u Andrettiho, nebo toho kdo Renault převezme.

K současným zprávám jsem obecně trochu skeptická, ale pokud by se dostal do jiného týmu mimo Hondu, bylo by to pro něj velké vítězství a uznání. Ale proč ne, bude mu letos teprve 24 let a s tím, co má k dispozici, jezdí dobře, takže pro Audi by se vzhledem k delší perspektivně pro budování týmu mohl hodit.