Alonso a Hamilton porovnávajú roky 2007 a 2025: Akoby Brown povedal: Bojujeme proti Oscarovi | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren sa v tejto sezóne môže postarať o to, že sa zopakuje história. Konkrétne sa to týka sezóny 2007, v ktorej piloti britskej stajne prehrali v súboji s Kimim Räikkönenom o jeden bod, pretože sa príliš venovali internej občianskej vojne. Podľa Fernanda Alonsa a Lewisa Hamiltona by tohtoročný výsledok azda mohol byť rovnaký, ale priebeh vyzerá celkom inak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218377/alonso-a-hamilton-porovnavaju-roky-2007-a-2025-akoby-brown-povedal-bojujeme-proti-oscarovi

Teda jestli někdo neví, co je clickbait, tak stačí si přečíst článek a skutečnou citaci, co Alonso řekl.

5 Likes

To nevymyslis to sa pise samo

1 Like

Lewisi/Fernando, je třeba kompenzovat zkažený pitstop, přepusť pozici :smiley: Už to vidím :smile:

1 Like

Bohuzial, v pripade Kubalu to nie ojedinely pripad. Vcera perlil tiez, bud clickbaity alebo clanky, co nemaju ani hlavu ani patu.

Titulok navadza na uplne inu pointu ako Alonso. Sezona sa blizi ku koncu, treba to podojit kolko ide

4 Likes

https://m.youtube.com/shorts/4AeEE3QgYBA

:joy: Babrák

1 Like

nadpis je umyselne presny opak oproti tomu, co alonso povedal, dost smutne.

ale sak treba trochu ponatahovat, takze vytiahneme rok 2007 este aspon stokrat, lebo ten skoncil o bod.

3 Likes

Tak Hamilton sa vyjadril jasne a bude sa musieť určiť jednotka v tíme. Čo je na tom článku zle?

Na clanku je zle, ze nadpis ani trochu nezodpoveda tomu, co je uvedene v clanku (co Alonso povedal). Umelo vytvoreny bombasticky titulok, ktory vlastne navodzuje uplny opak toho, co bolo povedane.

Asi ako keby sa Hamiltona pocas hodinoveho interview o F1 reporter zo srandy opytal, ci ma Hamilton hemoroidy a on odpovie jednoduche nie a bavia sa dalej o F1, tak Kubala by k celemu prepisu rozhovoru napisal titulok “Hamilton otvorene o svojich hemoroidoch”.

4 Likes

Presne tak, ale dulezite je tohle:

“Nemyslím si, že by fanúšikom nejako veľmi záležalo na konštruktérskom šampionáte. Tímu na ňom záleží a nám, jazdcom, na ňom záleží kvôli tímu, ale ľudia sledujú jazdecký šampionát.”

:grin: Ten chlap je opravdu chytrej.

2 Likes

Jasné. Nepáči sa ti nadpis? Ja som reagoval na Hamiltonove vyjadrenie.

Asi jim jde jen o ten nadpis, který zavádějící se může zdát. No člověk si to přečte celé a je to. Řídit se jen nadpisem by mohlo zavádět, ale to se tu neděje tak o co go :man_shrugging:

Kopanie do novinárov je teraz bohužiaľ v móde. Aj za úplné hlúposti.

1 Like

Ano, nadpis sa mi nepaci.

Ale k Hamiltonovi, nepovedal jednoznacne, ze treba urcit jednotku, len ze je to tazke. Moj nazor je, ze v McLarene si jednotku vybrali, len to prezentuju tak, ze nie. Teraz su vsak v situacii, ze jednotku je tazke vybrat. Pri takto tesnom sampionate moze uz doslova kazde rozhodnutie zmenit celkovy vysledok. Teraz to vyzera, ze McLareny su zasa rychlejsie a mozu ich nechat sutazit lebo Verstappen trochu nestiha. Ale staci, aby sa nieco pokazilo v sprinte a v Q na hlavny pretek a mozu ich znova matat nocne mory o tom, ako im to Verstappen vyfukne. Brownovym slovam o tom, ze by bol v pohode s tym ze vyhra Verstappen jednoducho neverim.

Za mna schvalujem u nich otvorenu sutaz, ale bohuzial mi to pride, ze sa snazia naklonit misky vah na Norrisovu stranu. Samozrejme ale, ze z toho neobvinujem Norrisa, on nema moc spolocne s tym, co chce vedenie