Alonsa trápi postavenie na štarte: Očakávam prepad | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin zvykne v priebehu súťažného víkendu strácať pôdu pod nohami, no v Katare sa úspešne drží medzi najlepšími. Fernando Alonso prekvapil aj samého seba postupom do tretej časti kvalifikácie. Konečný výsledok ho však neteší z jedného dôvodu. V pretekoch bude štartovať z menej výhodnej strany roštu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221815/alonsa-trapi-postavenie-na-starte-ocakavam-prepad

Myslím si, že po startu dojde na čelních pozicích k nějakému kontaktu," řekl se šibalským úsměvem.

:smile:

Jako mělo by se tam něco semlít, že jo :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ale body též nečekám, propad je víceméně jasnej, jeho kvaldy jsou prostě silnej nadprůměr. No alespoň si zase užijou hejtři s jeho ztrácením pozic, že jo, taky potřebujou papat :slightly_smiling_face:

2 Likes

Oscar má pořád šanci a oslava v McLarenu by byla velkolepá, jen si to představ… :hugs: :relieved:

2 Likes

Tak a je hotovo

1 Like

Hmmm to jo no, RIP Aston…
Leclerc ma 8 vyher za 8 sezon, to neni žádná výhra.

2 Likes

Někdy možná, ale ta fotka je podvod.

Ta fotka je spíš smutná.
Za 8 let u Ferrari je sen Leclercových fans přestup do Astonu. :smiley:

2 Likes

Hejtovat Leclerca, pff :roll_eyes:

1 Like

Už ses z toho vyspal?

1 Like

Záleží jak z čeho. :smiley:

Třeba si ji Elkann všimne.
Na druhou stranu mě současný stav Ferrari moc neudivuje. Když začínaly stropy, tak jsem očekával, že to bude pro Ferrari, které bylo zvyklé rozhazovat hodně krušné období.

No, Spine má celkem pravdu.

2 Likes

Však si otevřeli lodní divizi, takže utrácet umí.

Osobně si myslím že tam pro Leclerca ani nebude místo, neb tam půjde Max :man_shrugging:

Ale nesponzorují mě, tak mají smůlu. :grin:

Jako nevím, no. Leclerc porazil Vettela, porazí Lewise…
Co víc by jste chtěli? :smiley:

1 Like

Minimálně šampiona, to je jasný ne? :sunglasses:

Myslíš, že by Adrian k sobě připustil Jose?

To bude nová kniha? Charles Leclerc - Porazil jsem Vettela.

2 Likes

Neodbíhejme od té části “porazí Lewise”. :stuck_out_tongue: