Alonsa teší úspech Stellu a McLarenu: Vrátilo sa mu niečo z Abú Zabí 2010 | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso má k súčasnému McLarenu oveľa bližšie, ako by sa mohlo zdať po dvoch mimoriadne frustrujúcich pôsobeniach. S dvoma mužmi na čele stajne z Wokingu však udržiava veľmi vrelé vzťahy, keďže k nim mal kedysi veľmi blízko. Aj jeho teda potešil zisk Pohára konštruktérov tímu pod vedením jeho bývalého inžiniera.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184111/alonsa-tesi-uspech-stellu-a-mclarenu-vratilo-sa-mu-nieco-z-abu-zabi-2010

Super Nando :grinning:. Andrea je veľký sympoš ten asi v paddocku veľa nepriateľov mať nebude :+1:

3 Likes

Kokso, ten rok 2010. Z neho ani nemám traumu našťastie. To som ešte fandil Vettelovi. Traumu mám však zo sezóny 2012. Vtedy som pochopil, že šampionát nemusí vždy vyhrať ten najlepší pilot. :smiley:

1 Like

Já mu fandil, ale nějak mě bolí také mnohem více ten 2012 než 2010 :slightly_smiling_face: Tam si to za tu celou sezonu extrémně zasloužil, velká škoda.

2 Likes