Alonsa príjemne prekvapila forma Aston Martinu: Bolo to lepšie, než sme očakávali | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin padá stále hlbšie a hlbšie. Fernando Alonso sa začína dostávať do situácie, ktorú vo svojej kariére zažil už mnohokrát, keď jeho tím boduje hlavne vďaka jeho jazdeckým výkonom, nie kvalite monopostu. Dobrým príkladom toho bola aj Veľká cena Japonska, z ktorej si Španiel odnáša štyri body za ôsme miesto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/111694/alonsa-prijemne-prekvapila-forma-aston-martinu-bolo-to-lepsie-nez-sme-ocakavali

V garáži se mechanici plantali kolem zadního křídla, které se nějak moc houpalo.
Možná bylo poškození právě tam. Vyměnit přední křídlo přece není žádný problém.

Presne,aj v komunikacii Alfonza s timom hovorili o problemoch so zadnym kridlom a odporucali mu vyhybat sa vyssim obrubnikom.

Slyšel jsem pár vysílaček a moc spokojený nebyl.
Asi nejostrejsi za celou dobu.

2 Likes

Souhlas. Uplne srsel nadsenim. :rofl: Takhle spokojeneho Nanda uz jsem dlouho neslysel.

Musím přiznat, že tento titulek mě překvapil. Čekal jsem rezervované stanovisko, nic lepšího by formě AM neodpovídalo. Pokud to mám vzít doslova, pak na tom AM musí být extrémně špatně, když P8 a bezbrannost i vůči Mercedesu, který na tom nebyl na Suzuce nějak extra, nemluvě o dalších týmech vpředu, je “příjemné překvapení”. Budu to nicméně brát jako řeč adresovanou Strollovi staršímu nebo něco v tom smyslu.

Tak neviem, podľa mna dosť priemerný výsledok a podpriemerný oproti začiatku sezóny. Hype okolo Alonsa skončil, čo verím, že jemu samotnému dosť chyba.
Teraz sa všetci tešia najmä z McLarenu.

Tak popravdě já to v Japonsku fakt lepší nečekal, kdo viděl Barcelonu tak nemohl čekat že tady to bude lepší. Ta samé příště v Kataru. Alespoň že Alonso vypadal že to má proti zbytku za TOP týmy pod kontrolou. Že by Stroll bodoval, popravdě nemyslím si to ani bez odstoupení. Prostě teď je to potřeba stabilizovat, a postupně začít ukrajovat a skutečně postupovat kupředu. Jako novinek má Aston opravdu žalostně málo, v tomhle směru musíme McLarenu hodně závidět, tam konali s upgrady fantasticky.

Vlastně jsem si oddechl že Williams tady nebyl moc ve formě a AT s novým vozem se ukázal že v závodě to ještě není ono. Měl to tak Alonso lehčí a mohl se soustředit jen na to Alpine, který porazil.

Vůbec, Fernando byl včera úplně v pohodě

1 Like

Myslíš?
Mé to přišlo nejostrejsi za celou dobu.

Ale předtím to bylo až uchylne sladký. :grin:

1 Like

Pro Fernanda je Japonsko důležitým místem, kde se inspiruje a proto má takovou bojovnost. Neřekl nic, co by nebyla pravda a nebylo to nic drsného, třeba, jako Lewis: something is wrogn with this car, I can drive only slower, something is seriously wrong

1 Like

1 Like

A co tím chce básník říct? potvrdit má slova? :smiley:

1 Like

ano presne tak, nie vsetky diskusie s tebou musia skoncit hadanim sa, alebo rypanim ktore nema konca

1 Like

však se nikdy nehádám a nerypeme :slight_smile:

"Dobře, je to dobrý zůstanu za ním." :sweat_smile:

1 Like

to mozno taky Stroll by bol schopny :smiley:

poculi ste slovo Pana

No počkej, a kde by se tam vzal?! :smile:

samozrejme len za VELMI striktnych podmienok :smiley: