Alonsa nemrzí, že sa nemá s kým porovnávať: Ani nemusím, ja som tu najlepší | Magazín F1 - F1online.sk

:scream:

…zapomněl jsem, že někde to je i Real a né středeční zkouška sirén. No ale asi dobrej trénink, když už je v semifinále Roland Garros. :clap:

2 lajkov

No vidíš jak jsi šikovný.
Kdyby se Alonso snažil nějaké body získat, taky by přemýšlel jinak a nevzdával své šance už na startu.

No já ti svá slova doložím, možná to někdy taky zvládneš, nelhat. Ale asi spíš ne. :man_shrugging:t2:

2 lajkov

No vidíš, před chvíli jsi má slova doložil, ale dříve jsi mě za ně osočil, že lžu a že si vymýšlím.
V životě to chodí tak, že pravda lež vždycky doběhne i když to někdy chvíli trvá. A tím, že nemám potřebu lhát, ani si vymýšlet, tak se zatím potvrzuje vše co jsem dříve o Astonu předpovídal.
Samozřejmě nikdo nemá na rozum patent, tak se i já občas můžu mýlit stejně jako všichni ostatní.

však lžeš a vymýšlíš si

2 lajkov

Ano, ale pak je dobré to přiznat a nevytloukat nesmysly co jsi psal dalšími nesmysly, nemyslíš?
Jako pro mě je tohle celkem zklamání, nechapu takovýhle přístup k diskuzi…maybe it’s just me. :man_shrugging:

2 lajkov

Odpověděl sis, nemyslí :smiley:

2 lajkov

Mám Ti znovu doložit výsledky Alonsa i Astonu v tabulce?
Přitom jste ještě někdy v prosinci svorně tvrdili, že Aston s Alonsem budou letos bojovat o titul.
Naopak já Vás poučně varoval jaké úskalí je v prvním roce samostatnosti čeká, ale Vy jste na nic nebrali ohled jen jste celou dobu vykřikovali, že Mercedes podvádí. Nejspíše jste si opravdu mysleli, že Aston bude bojovat s Mercedesem, ale jak vidno, tak Aston bojuje pouze sám se sebou a s Alonsovými zdravotními problémy. (Výmluvami)

Já jsem si myslel že to dopadne daleko lépe, tohle dejavu jsem si ani nepřipouštěl ani ve špatném snu a myslím že to nečekal nikdo. Jenže jedna věc je něco si přát jako fanda a druhá věc je realita a ty tady tu realitu ještě do té tragedie snažíš překrucovat a dělat z Alonsa zase nevím co.

Já vlastně nevím jestli spíš nemáš zdravotní problémy ty, když vidím jak vedeš diskuzi.

2 lajkov

Možná to už opravdu nedovede rozlišit, ta druhá možnost by ale byla horší :distorted_face:

2 lajkov

Já celou dobu nazývám přání i rizika pravým jménem, alespoň se o to snažím, takže nedostatky hledej ve vlastních řadách.

Mimochodem jsem takovou neschopnost Astonu taky neočekával. Nejspíše jsem starého Strolla hodně přecenil a nechal se zaslepit novou továrnou.

Alonsova samolibost je Alonsova samolibost, nic víc, nic méně. Kromě alzaboys ji nikdo nebere vážně, tak proč se vzrušovat?

Však tebe to vzrušuje dost, bez Ala bys musel používat viagru

1 lajk

bože chlapci.. admini stránky F1 už ako idu dávať článok o Alo, vedia že to bude najviac komentovaná vec.. :smiley: to je jedno čo Alo povie, aj keby povedal že je starý a nevie jazdiť a je to looser, by ste ho zdisovali.. fernando sa pousmial povedal že je najlepší.. a vy ho tu idete dissovať :smiley: .. niektorí na tomto fóre, tu sú len aby hejtili alonsa :smiley: už je to trápne, tie isté mená sa opakuju pod Alonsom a len nezmyselné dissy nepodložené ničím..

2 lajkov

ty sa opakuješ pod každým prispevkom od Alonsa, daj sa dokopy prosím ta, a vyhladaj odbornú pomoc.

2 lajkov

Aston se prý snaží nalákat do svých řad Albona.

To skor napis svojim sukmenovcom pri clankoch o Maxovi .Ale to ti samozrejme uz tolko nevadi vsak ?

Zacinam mat F1 plne zuby. Piloti ako Alonso by mali mat auto so sancou na vitazstvo v pretekoch. F1 sa brutalne ochudobnuje o zabavu. Je to cele riadene uplnymi trkvasmi.

1 lajk

Jasný. F1 může za to, že Alonso 10 let vymetá podprůměrné týmy.

A vláda může za to, že mám práci a plat na ho.vno.

2 lajkov

2 lajkov