Alonsa nemrzí, že sa nemá s kým porovnávať: Ani nemusím, ja som tu najlepší | Magazín F1 - F1online.sk

Nespočetné množstvo problémov pohonnej jednotky Hondy, ale aj prevodovky či šasi z dielne Aston Martinu odsúvajú Fernanda Alonsa na chvost štartového poľa. Španielsky matador sa tak nemôže porovnávať s najlepšími, ako to azda očakával, no to mu neprekáža. Je totiž skalopevne presvedčený, že naňho v súčasnej efjednotke nikto nemá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234578/alonsa-nemrzi-ze-sa-nema-s-kym-porovnavat-ani-nemusim-ja-som-tu-najlepsi

Bojím se že žije v iluzi, to narcisti tak mají…

2 lajkov

Ale no jo furt, my víme…

1 lajk

Zdravá sebedůvěra, navíc má pravdu :smiling_face_with_sunglasses:

3 lajkov

Co je to tady za puch?
Aha to bude samochvála.
A v házení ručníků je taky nepřekonatelný. Letos v nich už vede 3:2.

1 lajk

To jsou ozvěny tvého lhaní a vymýšlení si článků.

2 lajkov

Rekl bych ze je to veta na pobaveni, i tak byla myslena.

Alo je ve formě. We love it. :flexed_biceps::heart:

2 lajkov

Pro Monako

2 lajkov
2 lajkov

Aston nabral inspiraci u pralesniček?
V Monaku má být přítomný i Adrian. Jsem zvědavý co se od něj dozvíme.

Ta bronzová na Astonu mi připomíná baterie Duracel.

Heh, zrovna když jsem si to pustil, tak začaly řvát sirény. :scream: To bude velký.

1 lajk

No jinej upgrade, třeba na výkon, asi zase nebude :distorted_face: I když něco specifického pro Monako snad bude.

2 lajkov

Zatím je potřeba zaujmout něčím jiným, když vykonem to nepujde. :distorted_face:
…Ani vlastně nevím jestli se mi to zbarvení líbí. :melting_face:

2 lajkov

Jj videli sme v AD2010 tam ukazal svoje kvality :joy: Petrov ho vyskolil ako maleho chlapca

1 lajk

Oni sa ho pýtali, či mu nevadí, že sa na chvoste poľa nemá s kým porovnávať.

A on odpovedal v podstate pravdivo:

Je pravda, že na chvoste poľa je najlepší. Na chvoste poľa je Aston a Cadillac a spomedzi nich je Alonso najlepší.

Hoci výsledky zatiaľ hovoria presný opak, asi sa zhodneme na tom, že Fernando je lepší ako Stroll, Bottas a Pérez.

Takže tu súhlasím so Situsom a alzaboys:

Veríme, fandíme, zvyšujeme tlak. :green_heart:

1 lajk

článek o Fernandovi a klasická paritčka haters v čele s Ferdou a Evap je tu zas, duchny nikdy nezklamou :smiley:

2 lajkov

My s @Evap se v F1 teprve učíme zorientovat, ale máme příliš málo zkušeností a nedokážeme odhadnout kolik kol Alonso v Monaku odjede, než hodí ručník do ringu.
Těch zatáček je tam opravdu hodně a bylo by nelidské staříka moc přetěžovat. :blush:

Když nebude šance ani na bod, nesejde na tom.

2 lajkov