Alonsa mrzí, že ľudia už v pondelok zabudnú na jeden z jeho najlepších výkonov | Magazín F1 - F1online.sk

Rovnako ako Carlos Sainz, aj Fernando Alonso sa chce ukázať a pred spustením prestupového kolotoča si pripraviť čo najlepšiu pozíciu. V nedeľu sa o to pokúsil výkonom, ktorý považuje za jeden z najlepších v jeho kariére. Na rozdiel od Sainza má však jednu nevýhodu. Verí, že už v pondelok naň ľudia zabudnú.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/149526/alonsa-mrzi-ze-ludia-uz-v-pondelok-zabudnu-na-jeden-z-jeho-najlepsich-vykonov
2 Likes

Já ne, já tomu opět tleskám Fernando :clap: Děláš radost :racing_car: A co je dobrý, věřím že zlepšení budou pokračovat.

2 Likes

Alonso dělá rozdíl a nebýt té pitomé penalizace, tak by Aston před Mercedesem byl. Teda bodově, tempem podle mě prostě tahají za o něco kratší konec a Stroll moc nepomáhá zase. Alonso musel už po 3 za sebou šáhnout do jeho defenzivní jízdy proti Russelovi. Mně se to líbilo a pamatovat si to budu. :+1:

2 Likes

Musej ještě nahoru, Imola :green_heart:

2 Likes

Alonso už nějak vyměkl. Přitom to není tak dávno co se chlubil životními výkony i za jízdu v zaváděcím kole. :slightly_smiling_face:

Prý měli Gasly s Oconem zase blízký kontakt, vše mimo body :stuck_out_tongue_closed_eyes:

U mě to máš těžké. Já Renault obhajovat nemíním.

1 Like

Ono by to šlo? :eyes:

1 Like

Z Vaší strany určitě.
Viz Honda, která na tom byly mnohem hůř, ale vy jste nad ní ukapávali.

A jak je na tom dneska, měli jsme pravdu :smile:

1 Like

Vy jste hlavně měli radost z odchodu Hondy a dohody se skvělým motorem od Renaultu. :sweat_smile:

2 Likes

Ne jo? Mám pocit, že si řikal že počkáš do 5 závodu. To bude až za dva týdny, to Gasly ještě stihne určitě. :thinking: :grin:

Když ho při tom sleduji, mimiku a tak, mám pocit že buď míří na to že se Aston musí zlepšit nebo RedBull.

3 Likes

No vidíš, ortel nad Renaultem jsem vyřkl ještě před vypršením limitu. :crazy_face:

To je přes rok o a půl déle než nad nima zlomil hůl Alonso pro Aston Martin.

“Mercedes je za nami, takže momentálne to neznie až tak atraktívne.”
Som zvedavy, ako to bude po druhej polovicke sampionatu :slight_smile:
A pride rok 2025 a tadaaaa Alonso v mercedese…

Podle mě z toho ještě jde cítit, že je opravdu se sebou spokojený a cítím z něho velkou vnitřní satisfakci za to jak to zvládá. Já vlastně nevím zda je na stole opravdu i možný konec…pokud by se nezvedl Aston a neklapl RB, tak možná ano, ale Alo je podle mě teď nad věcí a na to se kouká strašně dobře. :blush:
Ten rozhovor jsem neviděl, tak díky za post.

1 Like

Co já vím, tak Alonso zlomil nad Renaultem hůl 3x. Vlastně když vezmeme v úvahu Renaulťácký motor v McLarenu, tak 4x.

A vždy správně, nemaj na to. Vyhrál s nimi co mohl, víc to nešlo :wink:

1 Like

Nešlo, ale byly i týmy se kterými to šlo, ale další titul nikde.