Alonsa delila od druhého radu tisícinka sekundy: Do víkendu sme vstúpili v správnom okne | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin rozhodne neskladá zbrane v boji s Racing Bulls, Haasom a Sauberom o šieste miesto Pohára konštruktérov. Máme pocit, že tento tím bol v priebehu sezóny buď veľmi vysoko a dokonca ohrozoval top tímy na čele, alebo sa potácal stratený niekde v hĺbke poľa. V Sao Paule je to zatiaľ rozhodne prvá možnosť a Fernando Alonso s Lancom Strollom bojujú o veľké body už v prvej polovici víkendu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218549/alonsa-delila-od-druheho-radu-tisicinka-sekundy-do-vikendu-sme-vstupili-v-spravnom-okne

Čekal jsem že Brazílie by mohla být slušná, a zatím je :wink: A Katar podle mě taky bude ok pro Aston.

2 Likes

2 Likes

mna AM a hlavne Fernando velmi milo prekvapil, škoda že vo vysielaní tomu viac nevenovali pozornosť komentátori a nevyzdvihli Fernandove kolo v SQ2

netreba sa ale predčasne tešiť, už takýchto začiatkov bolo viac, a následne sa víkend pokazil… takže treba stáť nohami na zemi, a dúfam v dobré body :green_heart:

3 Likes

Hogris si odbehol kupit man size tissues…

Jako, bude to těžký.

1 Like

Ale ne Helmutko, co jsem ti psal o tom attachmentu na lidi přes internet, já chápu, že to beze mě tady nevydržíš, ale takhle to nejde

dnes sa pôjde sprint? alebo ako to vyzerá s počasím?

No, za chvíli tam začne dost pršet, ale před sprintem by se to mohlo uklidnit. Těžko říci, zatím to vidím tak 50/50. Ono já nevím zda je u sprintu vůbec možný nějaký posun, třeba o hodinu a tak. Nejspíše by se automaticky musela posouvat i kvalda. Nevím zda se jim do toho bude chtít jít. Snad tam bude přijatelně normálně na čas, třeba jen mírný déšť, ale jak říkám, je to zatím otevřený.

… ale později zatím

sprint by se měl jet v 11 jejich času.

1 Like

Zatím pohoda, občas deštík ale nic velkého se nekoná, tohle se pojede.

Takže se nabízí otázka - udrží Lando konečně P1 po PP v Brazílii?

No, myslím že jo, pokud Antonelli neudělá nějakou blbost :smile:

4 Likes

PP je vlastně v Brazílii vlevo či vpravo?

vpravo, v závodní stopě

Hm, to bych řekl že Kimi bude mít výhodu, když si to míří rovnou na vnitřek :thinking: Tam může vzniknout ťukanec raz dva.

1 Like