Allison si veľa sľubuje od vylepšení: V Číne vyvrcholili naše problémy s prednou nápravou | Magazín F1 - F1online.sk

Nasadzovanie vylepšení sprevádza vzrušenie. Formula 1 je šport o neustálom napredovaní a zlepšovaní, takže keď tím oznámi nasadenie nových dielov, fanúšikovia od každej drobnej zmeny očakávajú vplyv, aký mal vlani veľký balík vylepšení McLarenu. Mercedes nasadí upgrady na ďalšej veľkej cene v Miami a vzhľadom na nevydarený začiatok sezóny musia priniesť viditeľný krok vpred.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/151932/allison-si-vela-slubuje-od-vylepseni-v-cine-vyvrcholili-nase-problemy-s-prednou-napravou

To uz si slubuju treti rok. :slight_smile:

1 Like

A čo si čakal doniesli nové auto doteraz žiadny upgrade prakticky strácajú 3 roky na Red Bull a rok na McLaren s Astonom… Inak čo v Red Bulle ako? Newey je už jednou nohou preč :joy::joy:

Ja som zvedavy kto si ako prvy v clanku vsimne tu velku hrubku v poslednom slove.

ved to je do oci bijuce :smiley: ale dobrych 10hodin to nikomu nevadi

kym som dopisal prispevok, uz to opravili :smiley:

hned počas čítania mi to buchlo do očí. teraz je to už opravené… ale možno to bolo správne. o dva roky sa bude recyklovať článok a opraví sa len “Mercedes” v texte :smiley:

Chce to tu revizi pouzitych slitin, radeji at je auto o par gramu tezsi, ale at drzi v nastaveni a nerozlazuje se.

No naco bolo toto dobre v clanku o mercedese hm? Uz si jak nemenovaný kopač :joy:

A newey je jednou nohou kde? Povedz nam. my vsetci cakame co sa ide diat ale ty uz azda vieš tak nam to rychlo prezraď :muscle::handshake::joy:

1 Like