Alfa Romeo zostáva, Sauber s ňou predĺžil spoluprácu | F1online.sk

“Predĺženie nášho partnerstva s Alfou Romeo je pravdivým odkazom o úmysloch oboch strán,” hovorí Frédéric Vasseur, šéf tímu. “V Sauberi našla Alfa Romeo angažovaného a výkonnostne orientovaného partnera, ktorému môže zveriť meno svojej značky. My sme poctení tým, že nesieme toto dedičstvo minulých úspechov Alfy Romeo aj v našom mene.”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/14523/alfa-romeo-zostava-sauber-s-nou-predlzil-spolupracu

Som rád, že má Sauber takéhoto partnera, keďže od odchodu BMW tie biele monoposty takmer bez spozorov vyzerali strašne a asi teraz majú vďaka Alfa Romeo i viac peňazí oproti tej dobe.

Ale najradšej by som chcel návrat modrej farby a to v spolupráci s Alfa Romeo zrejme nebude možné. Ten súčasný monopost a kombinácia červená/biela pôsobí dosť fádne.

A štve ma, že z názvu vymizlo meno Sauber.

Výborná správa pre F1 je určite lepšie ak pretekajú značky Alfa Romeo,Aston Martin, Mercedes atď ako rodina Hassovcov proti rodine Sauberovcov

Neviem no… podľa mňa ľudia ako Peter Sauber, Eddie Jordan alebo Giancarlo Minardi, čo mali vlastné charizmatické tímy v F1 trochu chýbajú.

Charizmatické tímy ktoré ale bodovali len ak sa na trati niečo zomlelo

Minardi hej, ale zrovna Jordan so Sauberom pozbierali bodov viac než dosť… V Jordane môj obľúbenec Heinz-Harald Frentzen dokonca svojho času bojoval o titul.

Vieš ako je to, z matematického pohľadu všetci bojujú o titul minimálne do polovice sezóny.

Samozrejme sa nájdu takéto výnimky, ale narovinu, z “malých” tímov dokázal výraznejšie zamiešať kartami len Williams.