Alesiho syn prišiel o miesto v akadémii Ferrari, rodina ho už nevie financovať | F1online.sk

V Jazdeckej akadémii Ferrari (FDA) sme v poslednej dobe registrovali viacero zaujímavých mien a dokonca aj synov bývalých pretekárov. Mickovi Schumacherovi sa podľa všetkého podarí postúpiť do F1, avšak Giuliano Alesi je na tom omnoho horšie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15520/alesiho-syn-prisiel-o-miesto-v-akademii-ferrari-rodina-ho-uz-nevie-financovat

Nejak moc ho nesledujem, je ten mladý kvalitný?

Lebo pokiaľ má kvalitu a celé je to len o tom, že nemá peniaze, tak je to celkom smutné. (A zároveň je na zamyslenie, že už ani bývalý pilot F1 Jean Alesi so svojimi peniazmi a kontaktami nedokáže ponúknuť dostatok. Ako sa tam potom má dostať bežný človek, keď už ani Alesi na to nemá?)

Ale pokiaľ nemá kvalitu, tak neni o čom…

Nema kvalitu, ziadny iny problem tam nie je.

1 lajk

Asi tak ma len Meno podobne ako mlady Lauda

Tiež mi príde že ak by bol dostatočne dobrý našiel by si aj sponzorov aj všetko ako treba.

Mladý Alesi prostě nemá talent a výsledky tomu odpovídají. Není se čemu divit, že ho Ferrari vyhodilo z akademie

1 lajk

no až také zle to nie je. ale hold motorsport je hooodne náročny od mladosti. a bohužial sa to nezmení. preto možno existuje koopec lepších a talentovanejších jazdcov, ale bez penazí sa dostane ani do dobrého motokárového teamu. moj malý ma osem rokov a jazdíme v IT motokáry a už v tomto veku top teamy pýtaju za závodný víkend cca 7500 a treningový deň je bez problémov cez 600 eur a techniku máme svoju. o tom sa ani nemusíme baviť koľko to je )))). takže na jednej strane je to smola, že už v tejto fáze krok pred pro karierou nastane tento problém na druhej strane klobuk dolu, že mal tu možnosť dostať sa až sem…