Alesi o Hamiltonovi: Víťazstvo s Ferrari z neho urobí hrdinu naveky | Magazín F1 - F1online.sk

X

On keitizuje tebe, ale to jsi očividně zase nepochopil.

Proč tu lžeš, že jsem fanoušek Mercedesu?

Já si to kompenzuju urážkami? Kdo z nás tu dostal 5x perma ban a má tu 6 účet? Opravdu si myslíš, že jsou všichni jedinci tak hloupí, aby ti žrali tvoje lži?

2 Likes

Souhlasím, statistiky neukazují talent a odhodlání jezdců. Je to i o tom, jakou techniku dostanou a to samozřejmě určuje možnosti výsledků. Osobně jsem dával příklady Laudy a jeho 3 titulů, že to nebylo odrazem, jaký byl výborný pilot. Tvé příklady jezdců bez titulů to potvrzují :slightly_smiling_face:
Jinak co se týče urážek na fóru, tak také souhlasím. Bohužel je to skupina “fans”, kteří nestrpí kritiku na jejich oblíbence, nebo tu tahají osobní věci. Tak jen na to pozor, že se tu s nimi možná potkáme, takový @Jos_Is_Back už má 6 účet, právě protože tu neustále napadá a uráží

3 Likes

ty tu zas ideš klamať/moralizovať/…? A keď ťa pri tom pristihnú aj s konkrétnou citáciou, tak už radšej nereaguješ, prípadne máš iný nick. Tvoje “obmedzenie” naozaj nemá hraníc :frowning:

@Cyrilek naozaj pozor na tohto jedinca. Rôzne nicky (jos… atď), tento vznikol len 9.1.2025. Ale už pár rokov to tu špiní svojou “jednoduchosťou”. Nikto ho na základe toho nesúdi, avšak prenáša to do osobných invektív. No a na to sa radi nalepia tí ďalší jednoduchší = flame. Preto tu má už toľko nových nickov, ako píše @HellHogr

1 Like

:joy::joy::joy::joy::joy:…to by sme sa museli vrátiť do čias,keď Ferrari držalo ochrannú ruku,Šumi versus Barichelo,:racing_car::racing_car::racing_car:

1 Like

Kto ma kde prichytil pri klamstve? Nikto nikde mi nič necitoval. To si si teda našiel dvojičku Hogra. Ty si bol tiež šikanovaný v škole? :clown_face:

@Cyrilek to jsou přesně ty osobní útoky, co tu Jos neustále praktikuje i po 5 banech

1 Like

Například si tvrdil, že si tu ban nikdy nedostal. Tvrdil si, že víc účtů tu nemáš. Tvrdíš, že jsem fanoušek Mercedesu (což je lež, jen protože tvůj stalking skill je bídnej). Nevím, ale fakt chceš pokračovat tady v tomhle? Všichni ví, že jsi jen prachsprostý lhář, co si tu léčí životní nezdary

2 Likes

Nemyslim si, ze Ferrari podpisalo Crymiltona pre jeho jazdecke schopnosti - jednak ziadne speicalne nema, a jednak uz je davno za zenitom. Jeho jedina hodnota je marketingova - na jazdenie tam maju Leclerca. Takze ak niekto caka, ze Crymilton dosiahne akykolvek signifikantny vysledok, tak je na obrovskom omyle. Navyse prichadza do teamu, ktory absolutne nepozna, nevie, ako funguje a kym sa rozkuka, bude pol sezony prec. Taktiez netreba zabudat, ze sa nepodielal na vyvoji auta, to bude nastavene na Leclercov styl, nehovoriac o tom, ze podla vyjadreni stajne vymenili 90% dielov auta, co je dalsi obrovsky otaznik, ako vlastne bude auto buducu sezonu fungovat (kludne sa mozu prepadnut, i ked by som ich radsej videl v prvej trojke). A prichadza najvacsia princova slabina - nedokaze si nastavit auto. Za celu karieru kradol nastavenia od suseda (Rosberg, Botas, …), vlani sme videli par pokusov ked to skusal “vlastnou hlavou” a vzdy to dopadlo katastrofalne. A svedkovia Hamiltonovi sa kludne mozu postavit aj na hlavu, toto nezmenia. A este jedna vec na margo debaty o statistikach - existuju male klamstva, velke klamstva a potom statistiky…

Ďakujem, že si potvrdil naše slová. Si presne taký, ako napísal vyššie @HellHogr
Ty si vo svojej hlúposti ani neuvedomuješ, že čo a ako píšeš? (invektívy) To vypovedá o tebe. A :clown_face: si spravil zo seba (posledne, čo si pamätám) po VC USA, resp. VC Mexika = tam boli citované tvoje “názory” a dvojaký meter na (ne)trestanie VER. Keby si tak často nemenil nick, neklamal, a nespamoval, možno by si si aj pamätal. Žiaľ (pre teba a tvoje okolie), si taký aký si. Aj keď sa tu zas raz za čas budeš hrať na moralistu (ideálne pod iným nickom, však?).

A len z môjho subjektívneho pozorovania - ty nie si fanúšik ani VER, ani RB. Ty si len antifanúšik Hamiltona (nech bude v akomkoľvek aute). A to najviac vypovedá o tvojej osobnosti.

4 Likes

Ty klaunik jeden klamarsky. Myslis tu VC USA, kde som absolutne suhlasil s komisarmi a tu VC Mexika, kde som sam kritizoval Maxa najma za ten druhy manever a bol som uplne v pohode s tymi trestami pre neho?

:joy: :joy: :joy:

Esteze si tam dodal to “subjektivne pozorovanie”. Uz viem kto si. Ten fanaticky milovnik Hamiltona, ktory tu rype snad do kazdeho fanusika RB, a ktory stale obhajuje Silverstone 2021 ako Maxovu chybu. :joy:

A o tom aky si fanatik svedci aj to ako hejtujes aj Alonsa. :clown_face:

Mna nejaky Hamilton nezaujima nejako specialne, ja som fanusik, nie antifanusik (podla seba asi sudis mna). A odkedy Hamilton nejazdi vpredu, tak mi je uplne ukradnuty, co sa o tebe a Maxovi povedat velmi neda. :joy:

1 Like

Ty si fakt stratený prípad :clown_face:

Takže nebude pre teba problém dokázať tvoje tvrdenie:

Stačí úplne ale že úplne jeden jediný príklad aj s citovaním. Pri tom, čo si napísal, by to naozaj nemal byť problém, kde som to spomenul/rýpal…

Iba že by si bol opäť POTVRDENÝ KLAMÁR a počmáraný :clown_face:

• Alonso nie je môj obľúbenec, ale tiež by som si pozrel ten konkrétny “hejt”.

A to, že asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku iba podčiarkuje ten záver. Ale teba tu naozaj všetci poznajú - Jos… a ktovie ešte aký iný názov si mal/máš :clown_face: (prezradíš sa väčšinou nižšou inteligenciou, osobnými útokmi, antihamiltonovským syndrómom tváriacim sa ako fanúšik niekoho)

Takže ak si teraz smutný z odhalenia (skrývajúci sa za ničhovoriace smajlíky), prepáč a utri si soplík. Tvoj rukopis sa nedá proste nahradiť, nemáš na to výbavu :wink:

1 Like

Jako ať je to něčí neoblíbenec či kdo ví co, jestli dodá do svého životopisu k tomu co má i titul s Ferrari bude to mega, ale jako opravdu MEGA. Myslím že Ferrari na to může i s výhodou mít, no ovšem Leclerc může být velkou překážkou :thinking: Uvidíme.

2 Likes

Vobec nie, dokazem to bez problemov.

Dokonca aj toto.

Ale podme postupne, nech je to fer a najskor ty dokaz toto (kedze si to tvrdil prvy):

Vyzerá to tak, že tvoje komunikačné a kognitívne schopnosti sa od základnej školy nerozvinuli (ale ty prvý, nie nie, ty prvý…). Keby si sa vývojom posunul aspoň na strednú školu, mohli sme si porovnávať, kto má väčší. :smiley:

A už máš vybraný aj ďalší nick? :clown_face:

2 Likes

Veľká mizéria čo tu predvádzaš. Došiel argument alebo len nevieš vyhľadávať ty schopnosť? Alebo si zaklamal, aby si vyzeral ako frajer pred Honzíkom? :joy:

Ty si ma obvinil z klamstva, tak to v prvom rade dolož. A potom môžme pokračovať. Ale šípim tu tvoj koniec, lebo ohľadom Maxových manévrov z USA aj Mexika som súhlasil s komisármi.

Bolo by zaujímavé/zábavné klesnúť na tvoju úroveň :clown_face: a pokračovať v takejto konverzácii. Prepáč, budeš si musieť nájsť niekoho iného, na základe ktorej budeš zas zablokovaný. (a bolo by to aj neférové robiť si srandu z…)

Nezúfaj, určite sa niekto tak jednoduchý ako ty na tomto fóre nájde a môžeš si rozvíjať svoju frustráciu. :wink:

10-dňový nick, ktovie koľko zostane aktívny? :kissing_heart:

1 Like

Fajka zhasla, argumenty nie sú, tak utekáš. :clown_face:

Ty reaguješ na mňa, ale ja si mám hľadať niekoho iného a ja som frustrovaný. Hm, to mi nevychádza.

Krásne zúfalstvo a frustrácia Hamiltonovského fanatika. Ten rok 2021 ťa riadne poznačil. :joy:

Si to zažil na vlastnej koži, keď ťa šikanovali v škole? Bolo by zaujímavé vedieť, čo ty si za životného chudáka, kam si to až dopracoval a koľko máš rokov. Ale s Hogrom by ste boli krásna dvojka. Keby ste sa poznali irl, tak sú z vás BFF ako nič. :sweat_smile:

(neboj sa, viem, že tu o sebe nič neprezradíš, lebo by si sa musel hanbiť)

1 Like

Však si utekl zase jenom ty. Točíš se na něčem, co je nepodstatný a doufáš, že to druhého přestane bavit. Mezitím budeš neustale urážet a tvoje přidána hodnota je v mínusu

2 Likes