Albonovi sa čas kráti, o sedačku má zabojovať v najbližších dvoch pretekoch | F1online.sk

“Nie, myslím si, že AlphaTauri má ustálenú jazdeckú dvojicu. Ako hovorím, našou preferenciou je Alex,” ubezpečuje Horner. “Ak by sme ale mali hľadať iné riešenie, museli by sme sa poobzerať mimo jazdeckého fondu Red Bullu. Jednoducho preto, že nemáme k dispozícii nikoho, koho by sme tam chceli posadiť. A na trhu je aj pár kvalitných jazdcov, ktorí by pre budúci rok mohli byť voľní.”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13910/albonovi-sa-cas-krati-o-sedacku-ma-zabojovat-v-najblizsich-dvoch-pretekoch

Ako som povedal, medzi členmi tímu je obľúbený.

A ma Horner pod “clenmi timu” na mysli aj inych, ako len thajskych mecenasov?

A prečo by nie… ALEX je milý chalan to nijak neovplyvňujú jeho schopnosti.

Ja neviem, ja ako clen timu by som bol celkom nastvany, keby cela moja praca vysla navnivoc, kvoli neschopnosti jedneho platica.
A inak ako vies, ze je mily chalan? Na mna posobi skor ako taky rozmaznany uplakanec. Tym nechcem povedat, ze to aj je, ale faktom ostava, ze nevieme aku ma povahu.

Môžeš to brat aj tak ale jazdca môžu mať ľudia radi aj pre iné kvality aj keď nie je absolútny top. A to Alexov prípad určite je. Zase tak fatalisticky by som to nebrala. A až tak osobne si to podla mňa ti ľudia v tíme neberú. Skôr ide o to ako sa k nim správa a ako k nim pristupuje.

Tak pôsobí že ma zmysel pre humor, nikdy mi neprišiel nejaký arogantný alebo ignorant a celkovo pôsobí byť dosť v pohode chalan ktorý sa zaujíma o tim.

Ak sa o Albonovi bude rozhodovat na zaklade vykonov pocas dalsich dvoch vikendov, tak je to celkom dobre- urcite sa ziadne dobre vykony nedostavia a uz sa s nim konecne budeme moct rozlucit.
Len dufam, ze miesto v Alpha Tauri potom dostane Gasly a Tsunoda.

Ja by som si tipol, že budúcu sezónu v F1 neuvidíme ani Gaslyho ani Kvyata a ani Albona.

Obávam sa skôr o Pierra ako Alexa toho thaici aspoň u AT udržia. A ak skončí aj PG tak to ozaj prestávam pozerať to už bude originál hanba a výsmech.

Red Bull poslal Albona zase jednou pod tlak, uvidíme, podle mě jde o Pereze, Aston Martin Red Bull Racing zní i letos plný název týmu.