Albona čaká novinka. Cez víkend chce vyskúšať Colapintove nastavenia | Magazín F1 - F1online.sk

Alexovi Albonovi sa už veľmi dlho nestalo, že by musel skúmať dáta tímového kolegu. Spravidla to bol on, kto pomáhal Nicholasovi Latifimu a Loganovi Sargeantovi. Popri Francovi Colapintovi však musí aj on zabrať a dokonca je pripravený spraviť krok, na ktorý nie je zvyknutý. V Mexiku chce vyskúšať, či nastavenia druhej strany garáže pomôžu odstrániť jeho problémy v kokpite.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/176232/albona-caka-novinka-cez-vikend-chce-vyskusat-colapintove-nastavenia

No … pokud Albona bude franco takhle “zajíždět” i po zbytek sezony, tak Alboni hodně klesne kredit v F1. Takže ve skutečnosti to musí Albon cítit taky že bude docela pod tlakem. Naopak franco nemá co ztratit a doteď odváděl neskutečné výkony! :+1: :blue_heart: :white_heart: :blue_heart:

2 Likes

Tak ja si myslím, že Albon nebol nikdy nejaká star, proti sebe mal len neschopákov, tak to potom vyzeralo až moc dobre. Osobne si myslím, že ho zajazdí aj Carlos a bude po kariére. Franco je šikovný.

2 Likes

ja som z prichodu albona do williamsu nebol nejak nadseny prave preto, ze som ho tiez nepovazoval za nic extra. casom so trochu zmenil nazor pod vplyvom toho ako drtil spolujazdcov, ale nakoniec sa ukazalo, ze povodny nazor na albona bol spravny

ako aby jazdec s albonovymi skusenostami mal potrebu si skusat nastavenia jazdca ktory naskocil uprostred sezony a odjazdil dokopy 4 preteky?
to je uz obdobna zufalost ako ked 7nasobny si bral nastavenia od rosberga :slight_smile:

1 Like

Tak vtedy este nebol 7 nasobny a brali si navzajom

ja som nepisal o lujzovi

1 Like

U Albona zacina checking coze je tak pozadu, neprijemne, vsichni vime jak to muze skoncit.

No to sa mu podarilo. Ale vážne, to si teraz nikto nemôže byť ničím istý? Si superstar (vo svojej kategórii, niečo ako privátna značka Kauflandu, ktorá má svojich skalných fanúšikov), posadia k tebe náhodného chlapca, s ktorým nikto nepočíta a bum, zrazu ideš od neho opisovať domácu?

Čo ak sú Max, Charles, Lando alebo Hulk mizerní jazdci, ktorí len nemajú poriadny benchmark? Čo ak je niekto z vás, diskutujúcich, tá superstar, ktorá by získala 7 Lewisovych titulov, keby vás rodičia nenútili chodiť tak poctivo na základku? A porazil by Andrej Babiš Lanca Strolla, ak by bol jeho manažér Mark Webber? Mám príliš veľa otázok.

Albona v STR porazal Kvjat, ale kedze bol Albon mladsi a menej skuseny tak to zlahcili a zariskovali vymenu za Gaslyho (Kvjat bo vtedy dost napaleny). Vedla Verstappena zajazdil za rok a pol zhruba to co tam dokazal pred nim Gasly a po nom Perez. Tam niekde je jeho uroven.
Mas pravdu v tom, ze vo Williamse mal za kolegov len dvoch tragedov. To ma vedie k zaujimavym myslienkam. Russell vo Williamse si tez spravil meno proti chromemu Kubicovi a Latifimu. V porovnani s Latifim bol na tom podobne ako Albon.
Ktovie ako na tom vlastne rychlostne je taky Hamilton. Aby este nedostal buduci rok skaredy reality check.

Hamilton má jednu zlú vlastnosť a to je strata motivácie, keď ju nemá tak jazdí odovzdane, akonáhle vidí možnosť víťazstva tak prepne a ide ako boh, ak tá možnosť vo Ferrari bude tak ti garantujem že bude bojovať o titul. Reality check dostane skôr Charles čo sa týka pretekového tempa a čítania závodu.

Jaaaj Schumi, sorry

Tak ja neviem v F2 napríklad nebyť poruchy v posledných pretekoch tak skončí pred istým Norrisom s lepšími podmienkami !

Re Lewis = alebo aj nie

A potom budú zase Lulu fans nakladať Charlesovi, aj on bude podpriemerný za každú chybu ale Lewis bude dokonalý a keď ich urobí nepočúva ho tím, ubližuje mu a podobne, že ?

A aj u neho budú bez seba keď ho Lewis raz za čas porazí a aj on si vypočuje kde aké poznámky na svoju adresu dokonca aj urážky …a za všetko bude môcť zle zle Ferrari :rofl:

Už čakám akú infantilnu prezývku mu vymyslia a kedy bude fracek bez rešpektu k 7x WDC len preto že si ho dovolí poraziť …a hnusný skazený politik. Lebo Lewis je alturista sám a jeho kolegovia sú hajzli čo mu robia zle za jeho dobrotu :grin:

Ozaj čakám čo schyta Charles,ale nie od Lewisa,o Tom, že by ho Lewis pravidelne porážal vo Ferrari ktoré Charles pozná ako svoje boty ja totiž dosť pochybujem.

A práve vtedy sa to všetko začne …
Poznáme

Rosberg bol analyticky jeden z top jazdcov možno kľudne v histórii F1 !

Si sa zase opustila :grinning: vies tvoj nazor nebudem brat relevantne kedze si najvacsi Hamiltonov hater.

Co dnes ako si spokojna? :grinning: Cakam rozsiahlu analyzu Georgovho vykonu, poprosim aj komentar k jeho dvom nehodam za 2 tyzdne.

Hej a Lewis sa prečo vybural ?

Lebo auto, že ? Minule napríklad na tom istom mieste, presne takisto ! Tiež skill issue ? A to ani nešiel na hrane ako v Q.

A vidíš aj tak zvláda byť stále rýchlejši ako Lewis aj s 2 nehodami :kissing_heart:

A neviem no ale 10:5 na race, keď obaja dokončili. A dnes si povedzme, že nebyť toho, že mu zdemolovali to krídlo, tak by dopadol nepekne asi zase … jazdil dlho to čo on aj zo zlomeným krídlom. Ešte aj na tie wins vieme ako to vyzerá a čo sa tam stalo… Že v tých pretekoch “navyše” ho tiež nedobehol.

No a 14:6 na Q je dobrá nakladačka tiež.

Takže kľudne analyzuj čo chceš :kissing_heart:

Navyše celý ten komentár bol presne o takých ako ty …čo len hľadajú výhovorky.

A nemohla som si želať väčšie potvrdenie ako takýto tvoj komentár :rofl:

Presne o toto mi slo :sweat_smile: ty si pekne mimo dievca,
ako som pisal uz daavno na zaciatku sezony, na body to LH opat vyhra. A vlastne potom su ti cele porovania na dve veci. Lebo sa jazdi na body ak si si este nevsimla.