Albon: Williams má na viac, na oveľa viac | Magazín F1 - F1online.sk

Alex Albon má vo vrecku viacročnú zmluvu s Williamsom. Tento tím s ním počíta ako s lídrom smerom do budúcna a britsko-thajský pretekár v tejto sezóne dokázal, že si svoje miesto v F1 zaslúži. K úplnej spokojnosti mu chýba už len kvalitnejšie auto.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77070/albon-williams-ma-na-viac-na-ovela-viac

Albon je uprimny chlapec. priznal farbu.

Tiež mám ten pocit.

Trochu ma prekvapilo, že De Vries to podpísal s AlphaTauri, šanca že raz skončí v RedBulle aj tak nie je príliš veľká a ak áno bude potrebovať veľa štastia aby zahviezdil popri Maxovi.

Stale to tvrdim, ze Lewis dvojnasobnym zostrelenim (Brazilia, Rakusko) Albonovi vyrazne zhorsil karieru. Pritom Hamiltonovi v tych chvilach o nic neslo …

odkial mas informaciu, ze to podpisal s AT?

“AUTOhebdo potvrdzuje túto informáciu,” píše francúzsky magazín o stretnutí Helmuta Marka a Nycka de Vriesa. “A tiež to, že títo dvaja muži sa mali dohodnúť na prestupe 27-ročného Holanďana do AlphaTauri, kde bude v budúcej sezóne pretekať vedľa Júkiho Cunodu.”

ale samozrejme to nie je oficiálne

to stretnutie uz potvrdil aj de vries, to nieje nic neoficialne ale to bolo este predtym ako mal testovat s alpine
preco by isiel testovat s alpine ak je uz dohodnuty s helmutom? ved v tom pripade uz museli pustit gaslyho do alpine
jedine co ma napada je, ze ta dohoda stale nieje definitivna a zalezi od toho ako sa predvedie v testoch s alpine a podla toho sa helmut rozhodne ci ho berie a pusta gaslyho
lenze to z jeho strany nieje velmi rozumne riesenie a vlastne velmi nerozumne, lebo ak sa dobre predvedie na testoch, tak preco by mal ist do AT ked by mohlo po nom siahnut potom aj alpine?

trochu nelogicke z jeho strany podpisovat podmienecnu zmluvu ked by na zaklade vysledkov testov mohol ist rovno do tovarenskeho timu a aj pre alpine by bolo ziskanie de vriesa od mercedesu podstatne lacnejsie ako gaslyho od helmuta
a preco by alpine malo zobrat gaslyho ked sa ukaze, ze de vries je mozno rychlejsi, inak by ho helmut za gaslyho nevymienal, ci? :slight_smile:

1 Like