Albon v detstve obdivoval Schumachera: Ferrari bolo jedno z mojich prvých slov | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď mnohí nespomínajú na éru Michaela Schumachera radi, je pravda, že sedemnásobný majster sveta inšpiroval celé generácie. K motoršportu priviedol nielen nádejných pretekárov, ale aj novinárov a fanúšikov. Aj na súčasnom rošte nájdeme mnoho jeho obdivovateľov. Patrí k nim aj Alex Albon.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138571/albon-v-detstve-obdivoval-schumachera-ferrari-bolo-jedno-z-mojich-prvych-slov
1 Like

albono do Ferrari confirmed!

Anoo, inak Charlesove nové Ferrari sám to na TWT potvrdil

3 Likes

pekne, to je Superfast?

jo 812 Superfast V12

Potvrdené like na TWT dal

image

2 Likes

Alebo toto @Hedgehog :rofl: :rofl: :rofl:
image

toto je nahodou do mesta parada :smiley:

Nikdy to nevyvrátil ako iné špekulácie o jeho autách :rofl: :rofl:

Nádhera a dokonce s motorem. :+1:

@Hedgehog So it will be very interesting to understand what will happen next year, keeping in mind that one of the prerogatives of the 676 project will be to maximize the role of the Monegasque, a real man on whom Ferrari is spending a ton of money and time, in the hope of producing a winning future together and, once and for all, stop losing. Carlos knows the facts.

Uz jsem to tady psal, nova Ferrarka jsou oskliva, kulata, ani zadara.

Ten čierny pás vpredu na kapote je výsuvný spojler, či lakovanie?

povedal by som, ze lak

1 Like

Z fotiek mi prišlo, že by to mohlo plniť funkciu výsuvného krídla, ale je to teda pravdepodobne prvok, ktorý dotvára celkový dizajn. Dizajnovo čistejšie a krajšie by to ale podľa mňa pôsobilo bez tohto čierneho pásu.

jj je tam jak past na oko

1 Like

@Hedgehog
su v tom zakomponovane vyduchy na odvod tepleho vzduchu a vraj to aj zvysuje pritlak. Samozrejme nemuselo to byt cierne(karbon) ale takto to opticky skrati auto a zvyrazni jeho sirku

2 Likes

okej takze to ma aj funkciu, ale tak mohli to dat vo farbe :smiley:

1 Like

@Explorer
neviem presne ci sa to da nakonfigurovat akokolvek, ale Ferrari ponuka siroku skalu konfiguracii farieb na mieru zakaznika. Nasiel som iba tieto dve, ktore to maju zltu liniu na tom karbone

2 Likes

ale je to nadherne auto