Albon sa bráni návratu do AlphaTauri: Snom každého je jazdiť za top tím | F1online.sk

Podľa vyjadrení Christiana Hornera z minulého týždňa má Alex Albon podujatia v Portugalsku a Taliansku na to, aby vedeniu stajne dokázal, že si svoje miesto zaslúžil. A v Portimau sa rodák z Londýna práve nepredviedol, keď svoj Red Bull nedoviedol do cieľa ani v bodovanej desiatke. Intenzívne sa tak špekuluje o jeho nástupcovi, ktorým by sa mal stať Sergio Pérez alebo Nico Hülkenberg.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/14745/albon-sa-brani-navratu-do-alphatauri-snom-kazdeho-je-jazdit-za-top-tim

Snom každého jazdca jazdiť za top tím to určite je, ale snom by malo byť aj podávať také výkony. :slight_smile: Chalan jednoducho preskočil povinné jazdy v slabšom tíme, aby sa mohol uplatniť vyššie.

Nevím nic o tom, že by snem každého pilota bylo propadat v top týmu. Ale možná žije Albon v jiném světě.

1 lajk

Gasly prisiel robit do RB dvojku a nefungovalo to. Po navrate do AT potvrdil, ze vie zajazdit excelentne. Albon prisiel robit to RB dvojku a funguje to o nieco lepsie, jedine co mu chyba je viac rychlosti. Robit spolahlivu dvojku nato tiez treba spravnu povahu a Albon ju ma skor ako Gasly.
Nemalo by zmysel Gaslyho do role dvojky znova umelo natlacit.

Alex ma občas viac sebavedomia ako schopnosti. Ďalší co by radšej niekedy mal mlčať. On ma chvíle keď je úplne v zlatý chalan a potom takéto.

Ja ho mam rada a myslím si ze je lepsi ako teraz ukazuje a že toto nie je jeho reálny obraz. Ale takéto veci sú mi dosť nesympatické. Najmä teraz keď bude rád aj za AT či čo lepšie bude odísť z F1? Divný prístup. Mal by byť rád že môže dostať šancu aspoň tam a ukázať či to bolo RB alebo ním. Inak ma rovno po kariére. Čo by ak aj pre nič iné tak už Len pre rozpad Twitch quartet bola pre F1 škoda.:rofl::rofl: