Albon prezradil, ktorých dvoch jazdcov by si vybral, keby bol šéfom tímu F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Pilot Williamsu Alex Albon poodhalil, ktorí dvaja jazdci by boli jeho prvou voľbou v prípade hypotetickej situácie, že by sa v súčasnosti stal šéfom tímu Formuly 1. Zároveň sa zamyslel aj nad tým, prečo mu sezóna 2020 v Red Bulle nevyšla tak, ako si predstavoval.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73779/albon-prezradil-ktorych-dvoch-jazdcov-by-si-vybral-keby-bol-sefom-timu-f1

To spojenie si zelam tiez. Ibaze k tomu asi nepride. Mclaren ho neda a Max bude dostavat iba slabsich pilotov nakolko musi byt stale jednotka. Leclerk a Max by tiez nefungovalo, motokary o tom vedia…
K maxovi by mal prist ale niekto kto by ho tahal zatial tam nik taky nebol okrem mozno Riciarda ked este Rici bol schopny dobrych výsledkov.
Kym ostatni piloti sa nenaucia stlacat brzdovy pedal pod plynom v urcitych zakrutach tak Maxa nikdy nedobehnu!

2 Likes

Jednoznacne…v kazdom time musi byt niekto dvojka…auto sa stavia na dopredu dohodnuteho jazdca…ak postavis rovnaky monopost ktory sedi obom tam majstrovsky titul neziska dookola ten isty a zaroven sa body delia. Delit body za prve miesto je priklad ham rosberg. Jeden z kola von. Co sa tyka pereza nechce robit dvojku a tak nebojuje nepomaha maxovi. Je to slaba dvojka s takou praxou a v takom aute. Botas ham vedel konkutovat a ked nie aspon robil spinavu pracu. Nicit konkurenciu.

Ty si asi pozeral inu F1 :smiley:

Tak viac bol vpredu botas v mercedese ako perez za posledne dva roky.

Dozvies sa ked Bottas vyda knihu alebo ked odide z F1 a bude hovorit ako to v Mrdcedese bolo.
Hamilton a Mercedes robili perfektnu reklamu znacke. Mercedes predaval seriove auta a aj pouzivane ako nikdy predtym.
Ten kto ma peniaze a moze si kupit nove Audi, BMW alebo Mercedes tak pojde do MB lebo uz len koli reklame a ako ikona momentalne, tak ako iPhone. Telefon onicom ale kupis si ho lebo je to ikona a prestiz.
Porshe a Audi idu pre toto do F1 musia sa viac zviditelnit. Klesaju predaje koli reklame.