Albon postúpil do Q3 štvrtýkrát v rade a pochvaľuje si tohtoročný monopost | Magazín F1 - F1online.sk

Trápenie druhého Red Bullu otvára jazdcom a tímom zo stredu poľa až tri dvierka do Q3. V tohtoročnej sezóne sú kvalifikácie nesmierne vyrovnané naprieč celým štartovým roštom a stred poľa je poriadne našliapaný. Ukázalo sa to aj v Suzuke, kde do Q3 postúpili zástupcovia až siedmich rôznych tímov. Nezaváhal ani „pán Konzistentný“ Alex Albon.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193626/albon-postupil-do-q3-stvrtykrat-v-rade-a-pochvaluje-si-tohtorocny-monopost

Hmm, ja bych spis pochvalil jeho. Vubec se letosni pole jevi skvele. I ti co nevypadaji uplne fresh jezdi solidne a nekteri novacci vyslovene zari. Tomu rikam kolektivni sport. Cela soupiska je OK. :grin:

Neviem, mam vyhrady k Doohanovi. Niektore jeho tahy z prvych dvoch VC mi neprisli uplne koser. Inak suhlas, pole je skvele vyrovnane

Tak Olie taky nevypadal, minimalne v kvalde, prvni dva zavody nic moc.

Ale OK. Doohan nevypada uplne. Ja jsem k novackum trosku smirlivejsi. Ale mas pravdu.

Albon letos prekvapuje, neni to zadny dravec, dokaze dostat auto na adekvatni pozici, je tam kde jsem letos Williams cekal, Sainz skoda.