Albers: FIA nedokáže prijať kritiku ani vysvetliť svoje chyby | Magazín F1 - F1online.sk

Mexický víkend priniesol vzrušujúce preteky so zaujímavou strategickou zápletkou, no dobrý pocit celkom pokazilo riaditeľstvo pretekov s komisármi a podľa Christijana Albersa aj réžia priameho prenosu. Vedenie efjednotky má na čom pracovať, poukazuje na viaceré pochybenia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218194/albers-fia-nedokaze-prijat-kritiku-ani-vysvetlit-svoje-chyby

Akože v jednom má pravdu. ten VSC na konci bol úplne zbytočný. Ešte aj Sainz potvrdil, že to odstavil tak ďaleko, aby nikomu neprekážal. VSC dali natruc Verstappenovi, aby sa náhodou nedostal pred LeClerca

2 Likes

" Viděli jste ten zmatek na startu a jak dlouho jim trvalo, než se podívali na opakované záběry? To znamená, že oni nemají ani ty dva-tři lidi, kteří by v samostatné místnosti sledovali opakované záběry ze startu. Je to tak těžké? Podle mě jsou totálně k ničemu."

…jenže oni je maj, ale přesto nekonali, a ani to dodnes nevysvětlili :confused:

1 Like

Bphuzial ma pravdu vo vsetkom. Rezia stoji za prd, komisari stoja za prd, rozhodovanie o zabezpeceni trate/neutralizacii pretekov stoji za prd…

Ta nekonecna pauza medzi startom a oznamenim, ze vobec tam idu nieco vysetrovat bola az smiesna. Fakt by som rad vedel, kolko ludi FIA na takom jednom zavode ma a co ten ktory robi.

2 Likes