Albers: Brown volal Verstappenovi, lebo si nebol istý svojou jazdeckou dvojicou | Magazín F1 - F1online.sk

Hovorí sa, že vo Formule 1 aspoň raz za čas rokuje každý s každým, no podľa bývalého pretekára F1 Christijana Albersa to platí len vtedy, ak si stopercentne nie ste istí svojou jazdeckou dvojicou a vidíte potenciál na jej posilnenie. Presne to sa malo udiať v McLarene.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198514/albers-brown-volal-verstappenovi-lebo-si-nebol-isty-svojou-jazdeckou-dvojicou

a teraz nech maxo prezradi kolkym timom vyvolaval uz tento rok jeho manazer :slight_smile:

Kazdy vola kazdemu, nechapem moc to zavzdusnovanie sa pod takymito clankami, ale tak zase nemusim rozumiet vsetkemu :man_shrugging:

4 Likes

Kdybych měl v týmu Piastriho, tak bych radši zavolal i Maldonádovi.

Ak Browna odradila Maxova cena, tak si nemyslím, že by oňho mal až taký záujem. Z top tímov (plus Lawrence) je každý schopný dať Maxovi koľko si povie (je to mimo strop a peňazí majú dosť).

Na druhú stranu žiadna zmluva nie je vytesaná do kameňa – budúcu sezónu v McLarene Verstappen a Piastri, prečo nie?

Vsetci sefovia velkych timov udrziavaju kontakt so vsetkymi top jazdcami, staci sa len pozriet na to aky ma dlhodobo wolf vztah s leclercom a to aj v case, ked ml v time duo hamilton russell, sef timu totiz nikdy nevie co sa zomelie, a keby nastala velka rosada jazdcov, tak kazdy chce mat moznost ziskat jedneho z top jazdcov

1 Like

Přestup Maxe do McLarenu by byl ještě víc pikantní než přestup Max do Mercedesu :grinning:

Ale jak už tady lidi píšou, F1 je malý rybníček a každý mluví s každým. Netřeba z toho dělat velké závěry.

3 Likes

He, takovych telefonatu a nahodnych rozhovoru je, v podstate o cem jinem by se tito lide v F1 meli bavit kdyz je to soucast jejich prace, o rodine nebo o rybach asi ne, prijde mi neprofesionalni ze o tom nekdo z nich mluvi s novinari, ale Red Bull a spol nema limity :large_blue_diamond:

Ono ani z tých “animozít” – nie je to tak dávno, keď Max a Toto boli “nezmieriteľní” a dnes sú považovaní dobreže nie za kámošov. Podobne to môže byť aj s Maxom a Zakom.

Tak beru to s předpokladem toho, že by Max přestupoval do McLarenu už na 2026. Jinak ano, kdyby to bylo za 3 roky, tak to už si na tu momentální řevnivost mezi RB a McLarenem nemusí nikdo vzpomenout

Tvl, … :grimacing: Max do McLarenu, no to by i otřáslo mým dlouholetým fanděním týmu z Wokingu!
I Alonsa jsem tam nakonec skousl podruhé ale Maxe asi ne!
Jako vyšlo mi hezky předpověd, že vyfouknou Oscara z Alpinu … ale teď nevím.
Myslím si že dvocije Lando vs Oscar budou mít peprné bitvy, ale budou jako týmový kolegové ještě pár roků.
A kdo by mi do McLarenu pasoval? Klidně znovu Carlos, jestli se osvědčí tak Colapinto, možná Bearmana, z F2 nebo F3 (kromě Staňka) nemám vyhlednutého nikoho … a třeba Leclerc by byl taky skvělý, ale nedovedu si ho představit mimo Ferrari!
Ale tedy mě připadne že Staněk na to reálně nemá … narozdíl třeba od Krále nebo i Engeho.

Tak do Mercedesu jde Peréz.
Antonelli jednička a Perez jako dvojka.

Víš to první.

Tyhle vztahy si vytvari media aby meli zradlo pro ctenare, kdo se s kym bavi, kdo koho nemusi atd. Jedine co se da z informaci odezrit ze ano znamena ne a naopak.

myslis toho Piastriho, ktory vedie sampionat?

to som tu uz pisal 3 dni dozadu… :stuck_out_tongue:

Mercedes je chudobný nebo proč by bral platiče? :stuck_out_tongue:

… že by Maxovi šlo o prachy a ne o vůz?! :open_mouth:

Perez je velmi slušný pilot. Doplatil na to, že se z něho stal hadr na podlahu.
V Mercedesu k němu budou přistupovat s respektem a dostane rovnocenné auto, takže bude úplně v pohodě.

Tak já chápu, že tváří v tvář samotnému Maxovi piloti nevypadají příliš lichotivě a Peréze tak považuji za lepšího než vypadal. Nicméně pořád toho Russella řadím o kus výše :grinning:
Proto se ptám, proč by Mercedes bral slabšího pilota.

Pérez je plus mínus na úrovní Bottase. Výše bych si ho řadit nedovolil. Třeba Ocona řadím o kus výše a přesto jezdí pouze v Haasu.