Akoby Newey priniesol auto z budúcnosti, žasne nad Aston Martinom Scarborough | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa na sociálnych sieťach objavili prvé “špionážne” zábery Aston Martinu, azda každý fanúšik otváral ústa. Dvojnásobne to však platí pre odborníkov na techniku Formuly 1. Craig Scarborough má z Neweyho auta pocit, akoby nebolo určené na rok 2026, ale na ten budúci.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225791/akoby-newey-priniesol-auto-z-buducnosti-zasne-nad-aston-martinom-scarborough

To bol aj Mercedes minulej generacia, vela stastia.

A Puffovi se z toho sevřela prdel :smiley:

1 Like

Pojďme si to užít :slightly_smiling_face:

2 Likes

strasne sa mi paci ze je ine. sirsi predok, rozpoznatelne od ostatnych. urcite pocas roka najdeme dalsie detaily, ktore si adrian skovaval. nice

No, myslím že když si Puff četl některé analýzy k Astonu, a věřím že on jo, tak určitě i on musel smeknout klobouček :wink:

1 Like

Adrian měl ničím nerušený celý rok, aby si mohl malovat letošní vůz snů.
Bylo by hloupé od něj očekávat nějaký paskvil.

Přesně tak, taky jsem se divil jak moc ho mnozí podceňují. Já vím že je to jen jedinec v moři, jenže on je megalodon, takže pokud nepotká Jasona Stathama, rychle si tam vše podmaní :heart_eyes:

2 Likes

Teď bude nesmírně důležité, aby do ničeho nekafral starý Stroll a nezačal dělat jak má ve zvyku vlastní pořádky.

Neboj, ten chodí potichu při Adrianovi, a plní mu všechna přání, a mafiánsky odstraňuje jakékoliv překážky které mu na očích vidí :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

No, já starému vůbec nevěřím. Stačí aby se někde naskytl malý problém s motorem, nebo převodovkou a bude oheň na střeše.

Viac ako aerodynamiky by som sa obaval GP2 engine.

1 Like

Auto z budoucnosti.
To se bude hodit. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

To bude v pohodě… :sunglasses:

2 Likes

Opel Kadet je Moskvič.
Ze kterého Moskviče bude mít motor Honda?
403, 408, 412m, nebo snad z Aleka?

Jedna věc je aero, druhá motor.

Jedna věc je aero v rámci pravidel a druhý motor co je nelegální

1 Like

Stroll by sa mal zamyslieť, stovky zamestnancov vo fabrike a nakoniec celý monopost musí robiť team principal :grin: ešte že jeho plat nespadá pod rozpočtový strop.