Spise se to tyka jen jednoho pilota, ostatni obcas neco pusti v aute, VER tece do bot tak je nervovy, ale at jde zyebat ty kdo to ma na svedomi, takze morbidni duo Marko-Horner.
Vysielacky predsa nie su problem, nikto im za to tresty nedava ani neplanuje, a da sa to vypipat, alebo neodvysielat… A v tom prípade som ochotný aj akceptovat argumentaciu s emociami a podobne…
Na tlacovkach alebo v popretekovych rozhovoroch nie su emocie take vypate, je to oficialna prezentacia F1, a vysiela sa aj v priamom prenose… Nejde len o deti, ktore to mozno sleduju, ale zaroven aj o celkovu prezentaciu F1 a jej partnerov… Nikto nema zaujem aby, jeho obchodna znacka bola spajana s vylgarizmami… Toto vobec nie je individualna iniciativa sefa FIA, ale podla mna na to tlacili aj partneri…
Apropo. Vobec by som sa nedivil, keby to cele bolo vopred dohodnute divadlo. Tvarime sa, ze nam zalezi na slusnom spravani, Max sa tvari ako rebel pre svojich fans, medializuje sa to extremne, a hlavne zadarmo, to vyhovuje aj sponzorom, napokon Max sklopi usi, ale kampan uspesna…
Tak nejak to mozna bude, nikdy v te veci neslo o vysilacky, ale o projev na tiskovce.