Ako sledovať bývalú manželku s novým priateľom, hovorí Wolff o Hamiltonovi v červenom | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton je oficiálne pilotom Ferrari a s novým tímom sa naplno vrhol do testovacieho programu. Sedemnásobný majster sveta nezažil počas druhého dňa testov so starým monopostom práve vydarený deň, ale všetko je to súčasť dôležitého procesu učenia. Kým Hamilton si v stredu s inžiniermi lámal hlavu nad príčinami nehody v Barcelone, Toto Wolff sa zúčastnil tradičného galavečera pri príležitosti odovzdávania cien magazínu Autosport.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186064/ako-sledovat-byvalu-manzelku-s-novym-priatelom-hovori-wolff-o-hamiltonovi-v-cervenom

,hadam spolu nespavali?

3 Likes

Myslim si, ze Wolff by mal viac sledovat svoju sucasnu manzelku.

3 Likes

Zaujimave prirovnanie od Tota kedze nema byvalu manzelku.

Toto má tři děti, přitom se Susie jen jedno (syna Jacka). “Něco bývalého” určitě mít bude, ať už to byla zákonitá choť nebo jenom partnerka. Takže ten pocit by mohl znát :slight_smile: .

1 Like

Ja prajem Totovi aby aj tento rok mali 4 najrychlejsie auto.
Holomajzna z tajnym vyvojom motora, niekolkorocny naskok pred supermi, bezodne rozpocty bez stropu s nekonecnymi moznostami vyvoja a upgradmi - to vsetko je uz minulost.
Dobre uz bolo …

1 Like

Teda nevim jak to Wolff myslel, ale sledovat bývalou manželku s novým přítelem je obrovská úleva.
Teda alespoň pro mě.

3 Likes

:smile: Ty jseš ale… něco si doplň :smile: ! Ovšem připomněl jsi mi dávno zapomenutý veselý večírek a výrok jednoho účastníka: “Ten člověk mi ale prokázal fakt dobrej skutek, vzal si tu moji bejvalou starou… Tý bych se jinak do smrti nezbavil!” :smile: .

1 Like

Já jsem to ale v tomto případě myslel v dobrém.
Měla to se mnou holka těžký a teď je spokojená :slightly_smiling_face:.

1 Like

A Ty taky, a nástupce je předpokládám taky spokojený, zbyl vlastně v okolí někdo nespokojený :smile: ?

Možná trochu náš syn, nejsem si jistý.

Tak to se omlouvám. Kdybych věděla, že v rozvodu figuroval potomek, tak bych si srandu nedělala. To nebývá výhra, přestože to nic tak neobvyklého není.
Co jinak, už Tě pan doktor pustil do plného provozu?

4 Likes

Synáček je v pohodě, mlátí s ním puberta.
Odmaturoval a nebaví ho studovat :grinning:.

Mám mít ještě 3 týdny klid a přitom už jsem úplně fit…

4 Likes

On už není se Susie? :open_mouth: :thinking: To mě nějak minulo.

Podpisujem sa, uplny suhlas

1 Like

Ta moje by se chtěla vrátit, aby se mi pomstila, když se mám tak dobře. :grin:

1 Like

o tom nic neviem.

Ale jsou spolu. Susie jezdí se synatorem na motokarove závody

1 Like

Ok, špatně jsem to pochopil.

1 Like

Chlape, si frajer.:+1: Takáto sebakritika si zaslúži uznanie. Klobúk dole. My sme s manželkou spolu takmer 37 rokov. V dobrom aj zlom, v zdraví aj chorobe… Žiaľ, tiež musím povedať, že ja som sa dobre oženil, ale ona sa zle vydala.:persevere:

3 Likes