Ako si James Allison myslel, že Antonelli je dieťa, ktoré sa stratilo rodičom | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Antonelli sa nám pred očami doslova mení z chlapca na chlapa. Aj keď stále pôsobí ako ostýchavý tínedžer, aj na ňom začína byť cítiť rastúca sebadôvera a úspechy. Prvé víťazstvo v Číne rozhodne zvýšilo talianskemu mladíkovi sebadôveru a môže sa spoľahnúť aj na podporu Mercedesu, ktorý je preňho ako rodina.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231175/ako-si-james-allison-myslel-ze-antonelli-je-dieta-ktore-sa-stratilo-rodicom

A takeho Russella a Kiks moze aj j3bnut :rofl:

Zbavil sa Hamiltona a myslel si, ze bude kralom Mercedesu, ale prisiel maly princ a je po srande. Niezeby mi to vadilo, Russell je strasne neprijemny. Antonelli nie je taka hviezda za aku ju vydavali, ale aspon je sympatickejsi

1 lajk

Inak príde mi divné, ako sa z neho snažia robiť “nového” Kimiho, pritom, ak sa nemýlim doma ho všetci volajú Andrea, čo je jeho prvé meno. :slight_smile:

Príde mi to také mediálne tlačenie na pílu, ako keď sa snažili z Valteriéra urobiť nového “cool Fína”, lebo Kimi odišiel, neviem no :confused: , prišlo mi to úplne zbytočne na silu, Kimi bol Kimim, pretože sa nesnažil niečo robiť na silu, ale bol len sám sebou a to ho robilo výnimočným. :slight_smile:

Tú auru okolo neho nemajú, ako napodobniť, aj keď sa neviem, ako budú snažiť ho vzkriesiť, či už skrze Bottasa, alebo Antonelliho. Inak Jack-Russella by asi rozštvrtilo, ak by to celé vyhral Antonelli :smiley: , na jednu stranu mi nepríde sympatický, vidím ho podobne, asi ako Hamiltona, ale viacmenej si toho odtrpel viac, takže by to “nebolo fér”, ak tam dôjde takéto šteňa a preberie mu to. Samozrejme som za meritokraciu, ale pozerám sa na to aj z tohto uhla. :slight_smile:

Ja som fandil Kimimu (Raikkonen), cize je mi to tiez zvlastne “zvyknut si”, ale uz som viac x zachytil, ze Kimi (Andrea) ho na trati volaju uz dlhodobo, pred F1, cize netreba asi za vsetkym vidiet hned nejaky umely zamer… Ako ho volaju doma je v tomto pripade dost jedno :slight_smile:

Tak, Russelovi momentálně není co závidět, na druhou stranu ho může konejšit, že obě vítězství Antonelliho byla tak trochu se štěstím, ale na to se již historie ptát nebude. Toto Wolf si citelně vydechl, že Antonelli alespoň částečně přesvědčil i když to zatím žádný Senna ani Verstappen není. Ale potenciál tam rozhodně je a myslím, že vědomě jezdí trochu pod své možnosti z opatrnosti, aby svou nezkušeností neudělal větší škody, než je nutno. Ta loňská Monza ho hodně poznamenala. Uvidíme, jak ho nakopne situace do které se dostal. Vede šampionát o 9 bodů, ze tří velkých cen dvě vyhrál. Sebevědomí mu určitě stoupne a pokud se alespoň trochu zavrtá Russelovi do hlavy-může to být zajímavé. Pořád si ale myslím, že letos ještě by měl mít Russel trochu navrch.

Podľa mňa to vzniklo práve kvôli tomu, že ho tak spoznali v padocku, alá “jéj, ty sa voláš druhým menom Kimi? tak ťa budeme volať Kimi” :smiley: , keď mu to nevadí, tak budiš, ale príde mi to, akoby Maxa volali Emil, lebo Emil Speedy Gonzalez bol nejaký 25-násobný majster sveta z 90-tych rokov, jednoducho taká volovina. :slight_smile:

V tom pripade to prislo celkom prirodzene “zdola” a z okolia (uz nizsie se.rie), nie umelo z “hora”.
Ked ho tam vsetci volaju roky Kimi, asi nezacnu pre nich nezvycajne Andrea v F1, hoci Kimiho by som chcel mat len jedneho :joy:

No už som sa tomu dopátral :slight_smile: , AIčka píše, že si na tom postavil značku v nižších sériách, pretože Andrea by bolo zrejme plané, čo je škoda, lebo to je pekné a klasické talianske meno, takýto divný mačkopes fínsko-taliansky mi príde divný. :slight_smile:

Ja som niekde čítal, že doma ho volajú normálne, ale vraj otec ho volá Kimi, a keďže sa narodil v 2006, tak je celkom očividné, čo mal otec za lubom :smiley: .

Tož, nech si to idú, koľko chcú, podľa mňa trocha umelý “brand-name”, Kimi je len jeden!! :smiley: :slight_smile: