Kludne to riesit mozu, ale sucasna situacia je taka, ze 99% volicov vobec nepozera na obsah, ale na osobu/stranu. Jedny ovecky chodili protestovat cez covid, druhe ovecky chodia protestovat teraz. Tyzden co tyzden.
Pravo na to samozrejme maju, len je to usmevne. Zivot je dost kratky na to, aby som piatok co piatok chodil bezvyznamne bliakat na namestie s ludmi, ktori su mi ukradnuti, najma ked to nema ziaden zmysel.
Toto ale nie je problem Slovenska, to je problem celeho zapadneho sveta. Praha je na tom asi este horsie ako Bratislava.
Spravodlivost na Slovensku je podobna ako inde. Samozrejme nemozme sa porovnavat s takym Svajciarskom, ale zoberme si za priklad samotny etalon spravodlivosti a veducu osobu EU, ktora by mala ist prikladom, nasu Ursulku a jej Pfizergate. Tak na co sa my tu hrame, ze u nas je to horsie ako inde, ked v samotnom jadre EU sa deju take spinavosti, ze im nasi miestni korupcnici mozu len tisko zavidiet?
Podvody sa deju a budu sa diat vsade na svete. A to, ze sa zatykaju osoby na zaklade politickych objednavok sa za prve, mna osobne nijako nedotyka, a za druhe je to reakcia na byvalu vladu, ktora s tym zacala vo velkom. 
Chapem vas pohlad, tiez nie som spokojny s politickou situaciou, ale ta je na h0vno takmer vsade, nielen u nas a nikdy nebude idealna. Vyjadrujem svoj nazor prostrednictvom volieb, obcas ked je nieco velmi zle (transakcna dan), tak sa nebranim ani protestom, ale mimo to cim menej riesim politiku a sustredim sa viac na seba a ako sa mozem ja postarat o to, aby som sa mal lepsie, tym je moj zivot krajsi.
To je vsetko co som tym chcel povedat.